Advertorial publiceren
Image default
Financieel

Inschakelen van een incassobureau

Al enkele weken vinden klanten het blijkbaar nodig om te laat te betalen en dus is het nodig om een incassobureau in te schakelen. Ik ben opzoek gegaan naar een incassobureau in de buurt van Lunteren. Dat het te laat gebeurt, vind ik niet super erg, als er maar wel betaald wordt. Maar sommige vinden het ook nodig om niet te betalen en niet te reageren op belletjes en mailtjes. Ik ben nu genoodzaakt op zoek te gaan naar een incassobureau want ik wil niet dat er helemaal niet betaald wordt. Zelf oplossen werkt niet meer en dus zoek ik een bedrijf in regio Lunteren dat mij hierbij kan gaan helpen. Een bureau met veel ervaring en met een hoog slagingspercentage. Lees in deze blog wat het resultaat hiervan was en wat de vervolg stappen zijn die ik nu ga nemen. 

Incassobureau zoeken

Het incassobureau in Lunteren moet een hoog slagingspercentage hebben en het liefst niet al te veel kosten. Ik ben met die eisen gaan zoek en eigenlijk vond ik al heel snel wat ik zocht. Ik kwam namelijk terecht op de website van Van Loon Incasso Advocaten. Dit is een bureau die voor zijn klanten achter debiteuren aan gaat. Het kost je niks om ze in te schakelen. Want alle incassokosten zijn voor de debiteur. Daarom is het van belang dat je hem er op attendeert een incassobureau in te schakelen als ze niet binnen een termijn van 14 dagen betalen. Heb je dit gedaan dan kan je het incassobureau in Lunteren inschakelen. Zo heb ik Van Loon opgebeld en het verhaal uit gelegd. Hij begreep mij volkomen, ik moest wat dingen door mailen en dan zou hij er mee aan de slag gaan! Een kleine week later kreeg ik een belletje van Van Loon. Ze hebben de zaak opgelost. Binnen enkele dagen heb ik het geld op mijn rekening staan. Super! Al zeg ik het zelf. Snelle en vriendelijke service en dat voor niks. Nou ja, niks? De kosten gaan naar de debiteur. Maar dat is zijn probleem, moest die maar gewoon zijn factuur betalen. Lees meer over het doen en laten van een incassobureau.