Advertorial publiceren
Image default
Banen en opleidingen

Heb jij workheftruck ervaring?

Heftruckchauffeur

Functieomschrijving

Heb jij workheftruck ervaring en ben je gevestigd in de omtrek van cuijk? bij nutricia in cuijk zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur!

Wat bieden wij?

Werken in een 5 ploegendienst een wedde van €13, 79 bruto per uur buiten ploegentoeslag reiskostenvergoeding van €0, 19 cent per kilometer ( max €11, 40 per dag ) ploegentoeslagen tussen 34, 2 % en 125 % afhankelijk van welke engageren je werkt een goed inwerktraject met doorgroeimogelijkheden werk voor langer tijd wat ga je doen?

Nutricia is gedeelte van danone. In het warehouse in cuijk wordt babyvoeding geproduceerd. In het warehouse ben jij als heftruckchauffeur verantwoordelijk voor de juiste af en aanvoer van producten die nodig zijn voor de productie. Daarnaast breng je monsters en pakketten naar de goede locatie en laad en los je pakketten m. B. V. Een heftruck. Tot slot ben je oplettend en meldt de opgemerkt kleinigheid als je ze tegenkomt.

Wie ben jij?

Je houdt je aan de veiligheidsregels en hygiënenormen je hebt een goede beheersing van de nederlandse taal i. V. M. Werkprocedures- en instructies je hebt vorkheftruck ervaring ( eis ) en bij voorkeur een valide diploma je hebt gewerkt in een productieomgeving ben jij de juiste heftruckchauffeur voor nutricia? solliciteer dan direct via onderstaande ”solliciteren ” knop met een onlangs cv. Heb je nog vragen over deze vacature?

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/heftruckchauffeur.html