Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

De zelfklevende magneten kopen en aanbrengen

Als je de handige zelfklevende magneten gaat aanschaffen, zal je merken dat deze goed blijven plakken. Aan een enkele zijde van de magneet vind je namelijk een dun laagje lijm. Dit hecht heel goed op een gladde en vlakke oppervlakte, wat weer heel handig is in gebruik. Je vindt dit bijzondere product heel vaak terug in bijvoorbeeld een magneetsluiting van een boek of een map. Ze zijn daarnaast dus erg geschikt voor het gebruik van sluitingen van papier, karton, plexiglas en hout. De zelfklevende magneten zijn erg sterk en kunnen veel hebben, dat moet ook wel wanneer deze plexiglas en hout moeten sluiten. Je hebt diverse soorten van de zelfklevende magneten die allemaal een eigen kracht hebben. Zo kan je de zelfklevende magneten gebruiken voor diverse soorten papier en deze hebben allemaal weer een eigen magneet nodig. 

Actie

Wanneer je 20 van de zelfklevende magneten besteld, ontvang je ook nog eens 10 sets waarbij je de niet- zelfklevende zijdes aan elkaar kunt aantrekken. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een multomap wilt maken met de magneten. Maar hoe breng je de zelfklevende magneten dan goed aan? Je moet hierbij goed in de gaten houden dat je alle stappen volgt, want het kan ook helemaal niet goed werken als je de aanwijzingen niet goed hebt gevolgd. Het is ten eerste heel belangrijk dat je een schone ondergrond hebt. Daarnaast moet de ondergrond ook droog zijn, want wanneer deze vochtig is zullen de zelfklevende magneten niet aan elkaar plakken. 

Eisen aan de ondergrond

De ondergrond van de zelfklevende magneten moet ook vrij zijn van stof, zodat dit er niet tussen blijft zitten en het de werking ervan in de weg zit. De gladheid van de ondergrond is ook erg belangrijk, zodat de magneten goed op elkaar kunnen hechten. Je moet het folie van de zelfklevende zijde voorzichtig verwijderen voor gebruik. Dit doe je met schone handen, om vuil te voorkomen.