Advertorial publiceren
Image default
Hobby en vrije tijd

Geboortekaarten met foto bestellen

Tip: Geboortekaarten met foto

Geboortekaartjes met foto: hét geboortekaartje als je aan iedereen jullie baby wilt tonen. Plaats de babyfoto op het geboortekaartje en pas de tekst aan. Laat iedereen kennis maken met jullie nieuwe wereldwonder door te kiezen voor geboortekaartjes met foto van jullie baby. In ons assortiment geboortekaartjes met foto vind je verschillende ontwerpen waar ruimte is voor een eigen foto in kleur of zwart-wit, net wat jij mooi vindt. Er zijn veel verschillende kaarten te krijgen met een foto aan de voorkant of bijvoorbeeld aan de binnenkant.

De juiste geboortekaartjes kiezen

Een geboortekaartje kiezen is iets heel persoonlijks. Wat de één mooi vindt, kan de ander iets minder mooi vinden. De één heeft bij voorbaat al een heel ontwerp in zijn hoofd zitten en de ander weet niet waar hij het zoeken moet. Gelukkig is er geen goed of slecht en mag iedereen zelf keuzes maken. Toch hebben de trends wel invloed op het kiezen van een geboortekaartje. En om je op weg te helpen voor het kiezen van het juiste geboortekaartje, hebben wij wat trends gebundeld voor je

  • Mosterdgele kaartjes zijn momenteel erg hip, de kleur is voor zowel een jongens als meisjes te gebruiken.
  • Pastel kleurtjes en een subtiele aquarel
  • Zwart en wit was al een tijdje trending topic, maar nu komt daar dus de tattoo bij. De tekst krijgt wat extra kracht door een aanvullende afbeelding. Zo wordt de tijd van geboorte aangegeven door bijvoorbeeld een wekker en de lengte van de newborn met een liniaal. Wij zijn gek op deze speelse manier van uitdrukken en het is ook heel passend op een geboortekaartje!

Welke populaire trouwdata zijn er in 2019 en 2020?

Nou. Sowieso alle data die makkelijk te onthouden zijn, helemaal wanneer ze op een vrijdag of zaterdag vallen. Denk aan bijvoorbeeld 19-01-2019, 19-04-2019, 19-7-2019 en 19-10-2019. Maar ook vrijdagen en zaterdagen in mei, juni en september zijn vaak populair. Dit komt doordat er in het voorjaar vaak mooi weer voorspeld wordt (ook al lijkt dit de laatste jaren wat tegen te vallen). Daarnaast is begin september populair, omdat veel mensen dan terug zijn van vakantie en het nog wel zomers is (maar meestal zonder 30 graden plus). In 2020 gaan er waarschijnlijk veel bruidsparen voor 20-06-2020. Twintig maart gaat ook populair zijn, maar minder dan de datum in juni. Dan heb je nog 20 november en 20 maart. Beiden makkelijk te onthouden data en dus populair, hoewel het weer dan vaak wat minder is. Pas dus even goed op wanneer je op 20 juni gaat trouwen. Grote kans dat veel van je favoriete leveranciers dan al bezet zijn.

Bestel je trouwkaarten bij Kaartcollectie.nl

Andere populaire data zijn bijvoorbeeld dagen waarop men met gemak een lang weekend kan maken. Zoals de donderdag voor Goede Vrijdag. Neem een dagje extra vrij, als gast zijnde, en je hebt een fijn lang weekend. Kortom 2019/2020 heeft weer veel mogelijkheden om op een bijzonder datum te trouwen. En met de romantische trouwkaarten van Kaartcollectie.nl weet je zeker dat je een geslaagd trouwfeest hebt.

https://kaartcollectie.nl