Advertorial publiceren
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe een ingraaf trampoline plaatsen

Bij het plaatsen van een in ground trampoline in uw tuin zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Ondanks dat het wat meer moeite kost is het beter om u trampoline in te graven, omdat dit veiliger is. Het kan plaatsvinden dat de kinderen van de trampoline afvallen. Deze val zal dan zachter zijn als de trampoline is ingegraven omdat deze zich dan dichter bij de grond bevindt.

U zal ongeveer een halve dag kwijt zijn aan het ingraven van de trampoline. Het is namelijk nodig om een gat te graven van ongeveer een meter diep. Het is belangrijk dat het gat diep genoeg is anders zal bij het springen de grond geraakt worden. Bij het plaatsen van de ingraaf trampoline gaat u als volgt te werk.

1.       Zet het frame van de trampoline in elkaar.

2.       Plaats het frame op de plek waar u de trampoline wilt hebben in de tuin.

3.       Markeer waar het gat voor de poten van de trampoline moet gaan komen.

4.       De springmat trampoline zit op 20 centimeter afstand van de poten dus zorg ervoor dat dit de buitenste rand van de cirkel is.

5.       Begin met graven en zorg hierbij dat het middelpunt het diepste punt is.

6.       Plaats vervolgens de trampoline in de gleuven en bevestig deze met de pinnen.

7.       Als u ook een veiligheidsnet voor trampoline heeft aangeschaft, kunt u deze ook bevestigen.

Tip: om te voorkomen dat de trampoline gaat klapperen is het noodzakelijk om ongeveer 25 centimeter dus de rand van de trampoline en het gras vrij te laten zodat de lucht kan ontsnappen bij het springen. Als dit niet het geval is zal het springen op de trampoline moeizamer verlopen.

Als de trampoline eenmaal op zijn plek staat zullen de kinderen hier veel plezier aan beleven!

 

http://www.trampolines.nl