Advertorial publiceren
Image default
Hobby en vrije tijd

Zwemmen, spelen en lekker eten

Zwemmen, spelen en lekker eten

Voor een heerlijk uitje met je gezin kun je kiezen voor een dagje De Bonte Wever. Daar is voldoende te beleven om je kinderen (en jezelf) de complete dag te vermaken. Je kunt daar je dag beginnen met een bezoek aan het subtropisch zwembad. Vervolgens kunnen je kinderen zich uitleven in de Kidsjungle. Jullie eindigen in het steakhouse, waar jullie genieten van een heerlijk diner.

Het subtropisch zwembad

Het dagje De Bonte Wever begint met een duik in het subtropisch zwembad. Dit bad is voorzien van een golfslagbad, glijbaan en wildwaterkreek. De kinderen zullen zich hier prima in vermaken.  Tevens is er een ruim peuterbad aanwezig, waar volop speelmogelijkheden aanwezig zijn voor de allerkleinsten. Zelf kun je genieten vande whirlpool en kruidenbaden. Voor extra ontspanning zijn  er ook een sauna en infrarood warmtebanken. Frisdranken, koffie en thee zijn hier gratis verkrijgbaar.

Kidsjungle

In dit speelparadijs kunnen de kinderen klimmen in een jungle van trappen, netten en evenwichtsbalken. Met de enorme glijbaan gaan ze weer terug naar beneden. Tevens kunnen ze een duik nemen in de ballenbak.

Steakhouse

In het steakhouse hangt een gezellige sfeer. Hier kun je je dagje De Bonte Wever ontspannen eindigen en genieten van een heerlijk stuk vlees. Wat denk je van een biefstuk of saté van de haas? Voor de kinderen is er ook gewoon een frikandel met patat. Wat zullen de kinderen moe zijn van alle belevenissen in het zwembad en de kidsjungle. Met de buikjes gevuld, vallen ze thuis in een heerlijke diepe slaap.

https://www.uitjesaanbod.nl/