Advertorial publiceren
Image default
Verbouwen

Aandachtspunten bij opslag in regio Bergen op Zoom

Bij een particuliere of een zakelijke verhuizing is het belangrijk om tijdig de opslag van je spullen te regelen. Door je spullen tijdelijk veilig op te slaan in de omgeving van je nieuwe locatie heb je je handen vrij om je nieuwe woning of bedrijfspand op te knappen zonder dat grote meubels in de weg staan en je makkelijk en snel aan de slag kunt. Bij het kiezen van een opslaglocatie in de buurt is het belangrijk om een aantal zaken in de gaten te houden.

Is de opslaglocatie makkelijk bereikbaar?

Allereerst zoek je een opslaglocatie die makkelijk bereikbaar is vanaf de snelweg of de stad. Voor opslag in Bergen op Zoom of één van de andere plaatsen op de route, is de A58 de belangrijkste aanvoerweg. Zeker voor grotere verhuiswagens is het handig wanneer de opslag zich aan, of vlakbij de grote weg bevindt.

Hoe is de toegang tot de opslag geregeld?

Een ander belangrijk punt is hoe de toegang tot de opslag in Roosendaal of Etten-Leur geregeld? Moet je jezelf melden bij binnenkomst? Of krijg je zelf een sleutel of toegangscode? Kun je 24 uur per dag bij je spullen of alleen tijdens kantooruren. Vraag dit altijd na bij de opslaglocatie of het verhuisbedrijf dat de opslag regelt.

Hoe worden je spullen opgeslagen?

De laatst vraag die erg belangrijk is, hoe worden je spullen opgeslagen? Oftewel, hoe springt het bedrijf dat je verhuizing of opslag regelt om met je waardevolle inboedel? Het gaat vaak om spullen die niet alleen geldelijke maar ook emotionele waarde hebben. Controleer altijd of je spullen droog en verwarmd op worden geslagen en of het verhuisbedrijf dat de opslag in de regio Etten-Leur – Bergen op Zoom regelt zorgvuldig met je spullen omgaat.