Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

De weg naar minder nicotine

De weg naar minder nicotine

Eigenlijk wil je al jaren stoppen. Vermorzelde pakjes in de prullenbak, om vervolgens naar de winkel te racen voor een nieuw pakje. Het lukt gewoon niet… Een e-sigaret kan de oplossing bieden.

 

E-sigaret

Dit is een apparaatje dat een e-liquid verdampt zodat jij die kunt oproken. Met de hulp van een batterij wordt de vloeistof verhit. Deze vloeistof bevat meestal nicotine, maar zijn er ook zonder nicotine. Er bestaan talloze hoeveelheden aan aroma’s. Een basis aroma kan worden aangevuld met nicotine, water of andere smaakstoffen. 

 

Plan van aanpak

Begin met de hoeveelheid die je nu dagelijks rookt. Ben je een zware roker dan kies je een pod met 18mg. Rook je maar een aantal sigaretten per dag, dan kun je kiezen voor minder nicotine zoals 12mg. Wen eerst eens aan de smaak. Als roker hebben jouw smaakpapillen aangeleerd om de tabaksmaak te verdringen. Zodra je hier mee stopt en je kiest voor een fruitige aroma, begin je dit beetje bij beetje weer terug te krijgen. Na een aantal weken kun je gaan beginnen met afbouwen van nicotine. Aroma’s zijn te koop met maximaal 20mg. Dan heb je 18mg, 12mg, 6mg en 3mg. Zo kun je stapsgewijs afbouwen zonder dat je lichaam in de paniek modus gaat.

 

Klaar om de eerste stap maken naar minder nicotine?

Neem dan een eens kijkje op Mr Joy. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een e-sigaret te kopen. Er is een ruim assortiment en een oneindige keuze in verschillende aroma’s. Mocht je er niet uit komen dan kun je op hun website ook veel informatie vinden over e-sigaretten. Je kunt ook om advies vragen, zowel online als in de winkel. Keuze gemaakt? Mr Joy begrijpt dat je misschien wel een beetje haast hebt. Daarom krijg jij jouw bestelling morgen in huis als je voor 23:30 besteld hebt. Duurt lang? Geen paniek! Als je voor 11:00 bestelt, is er ook de mogelijkheid om dezelfde dag te leveren. 

 

https://www.mr-joy.nl/