Advertorial publiceren
Eten en drinken

Vergaderen of lunchen in Zeeland? Het is mogelijk in dit restaurant

Als je wilt lunchen op een mooie locatie in Zeeland, dan kun je zeker terecht bij ZeeuwsGenieten in Waarde. Hier vind je namelijk niet alleen een mooie en gezellig camping, maar ook een knus restaurant. In het restaurant geniet je van de meest heerlijke hapjes en drankjes na een lange dag. Ze serveren hier smaakvol en vers eten, zodat je altijd overheerlijk kunt lunchen op een van de mooiste locaties in Zeeland. Lees snel verder voor meer informatie!

Overheerlijke gerechten samengesteld uit seizoensproducten

Bijzonder lunchen in Zeeland doe je bij dit gezellige restaurant. Maak de keuze uit een tal aan lunchopties, samengesteld van verse seizoensproducten. Je wordt hierdoor iedere keer verrast met een andere menukaart. Wil je niet uitgebreid lunchen bij dit restaurant in Zeeland, maar een klein hapje en drankje doen? Kies dan voor een overheerlijke borrelplank en een speciaalbier uit Zeeland. Geniet ook van een heerlijke punt huisgemaakt gebak met een warme kop koffie. Je kunt het hele jaar genieten van een lekker plekje op het terras. In het voorjaar zit je in de zon en in het najaar warm je op bij de houtkachel.

Vergaderen op een mooie locatie in het mooie Zeeland

Wil je vergaderen op een mooie locatie in Waarde, in Zeeland? Ook dan kun je terecht bij ZeeuwsGenieten. Ze bieden hier namelijk alle voorzieningen om allerlei zakelijke evenementen, zoals een vergadering, te organiseren. Na een lange dag vergaderen sluit je de dag af met een tal aan heerlijke hapjes en drankjes.

Bezoek deze mooie locatie en geniet van een heerlijke lunch

Je bent van harte welkom om dit gezellige restaurant in Zeeland te bezoeken om lekker te lunchen of om een zakelijk evenement te organiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of heb je andere vragen? Schroom dan zeker niet om de medewerkers op te bellen. Zij voorzien je graag van meer informatie.

https://zeeuwsgenieten.com/