Advertorial publiceren
Image default
Telefonie

Samsung Galaxy s10 reparatie Antwerpen

Samsung Galaxy S10 reparatie Antwerpen

Laat je Samsung Galaxy S10 reparatie in Antwerpen uitvoeren door echte experts die al jaren gespecialiseerd zijn in dit vak. De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is the place to be! Hier vind je reparateurs die alle dagen van de week bezig zijn met het herstellen van Samsung smartphones. Tijdens de reparatie mag je altijd met ons meekijken en eventueel je vragen stellen. Wij werken open en transparant, zodat we onze klanten kunnen laten zien dat we echt professionals zijn en je met een gerust hart hier je Samsung Galaxy S10 reparatie kan laten uitvoeren.

Samsung Galaxy S10 scherm vervangen

Het scherm vervangen van je Samsung Galaxy S10 kunnen we niet binnen de 30 minuten. De Samsung smartphones zijn allemaal dicht geplakt met dubbelzijdige tape. Dat betekent dat we deze heel voorzichtig uit elkaar moeten halen zodat we de glazen backcover niet breken. Stel dat je s10 backcover ook gebarsten is dan zal deze ook vervangen moeten worden. We kunnen namelijk niet een gebarsten backcover terug plakken. Dit sluit niet goed meer. Verder vervangen we veel Samsung batterijen, oplaadconnectors en de lenjes van de backcamera’s.

Maak een reparatie afspraak bij ons in Antwerpen

Via onze website kan je een afspraak maken voor jouw Samsung Galaxy S10 reparatie bij ons in Antwerpen. We hebben de onderdelen vrijwel altijd op voorraad en kunnen je dan dezelfde dag nog helpen. Natuurlijk kan je ons ook bellen of berichten voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/reparatie/samsung