Advertorial publiceren
Image default
Telefonie

iPhone reparatie Enschede

Werkt de batterij van je iPhone niet meer goed of gaat die zomaar uit? Ga dan niet naar een Apple winkel want dat is wat ik de eerste keer dat mijn iPhone problemen had. Had ik toen maar van iPhone reparatie Enschede geweten.

Ik ging naar een Apple winkel waar ik eerst week van te voren een afspraak moest maken. Eenmaal daar moest ik een paar uurtjes wachten tot iemand mij kon helpen. Daarna was die weer een uurtje bezig om uit te vogelen dat het batterij niet meer goed werkte. Hij bood aan om het op te sturen voor reparatie. Dit zou een paar weken kunnen duren en hoeveel het zou kosten kon die alleen schatten.

Toen die even wegliep om een formulier te halen sprak een jonge vrouw mijn aan. Ze was in de winkel om haar nieuwe iPhone op te halen. Ze vertelde me dat ik voor reparatie naar iPhone reparatie Enschede moest. De winkel is prima voor het kopen van iPhone maar voor reparatie was ik hier aan de verkeerde adres.

Ze vertelde me dat ze bij iPhone reparatie Enschede binnen tien minuutjes een nieuwe batterij erin zetten. Het zou ook maar een paar tientjes kosten. Ik was al zo boos door het lange wachten dat ik besloot om naar iPhone reparatie Enschede te gaan. En ja hoor het was binnen tien minuten gedaan en ik was 30 euro kwijt. Ik raad dan ook iedereen om naar iPhone reparatie Enschede als er iets is met hun iPhone.