Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Met veilig gevoel uw huis uit.

Als u thuis met uw gezin woont, wilt u dat natuurlijk wel in alle veiligheid. De nare realiteit verteld ons dat tegenwoordig een huis inbraak vaker voorkomt dan dat we zouden willen. Wellicht ziet u af en toe wel een reclame spotje, waarbij wordt verteld uw deuren op slot te doen en een lampje aan te laten. Maar of dat echt helpt is maar de vraag. Als ik echt zekerheid wilt, dan raden we u aan een alarmsysteem te installeren. Op die manier kunt u met gerust hart uit huis gaan.

Zodra u terug komt van een vakantie en u loopt uw huis binnen, dan is het uiterst triets als u een ravage tegemoed komt. Inbrekers denken geen seconde aan de schade die ze verrichtten en willen zo snel mogelijk in en uit om de kans op gepakt te worden te verkleinen. Er is dus ook de kans dat ze producten met een emotionele waarde vernielen. Materialen kunt u gewoonlijk vervangen, maar bij producten met een emotionele aanhang gaat dat lastig. Dat is erg vervevelend natuurlijk. Om dit te voorkomen kunt een inbraakalarm installeren.

Wilt u voor daadwerkelijke kwaliteit gaan tijdens het aanschaffen van een inbraakalarm? Kijk dan eens op de site van Groenewegen. Onze alarmsystemen zijn niet alleen voor het detecteren van een inbreker, wij spelen al in op de preventie van een inbraak. In overleg met u plaatsen wij stickers en borden met het bericht dat er een professioneel alarmsysteem in de woning is geïnstalleerd. Ook plaatsen wij flitser(s) op de gevel van de woning waardoor de inbreker op de hoogte is dat er een alarmsysteem is geïnstalleerd.Een alarmsysteem bestaat uit verschillende onderdelen, waarvan de veelgebruikte onderdelen de infrarooddetectoren, magneetcontacten (voor opengaande ramen & deuren), glasbreukdetectoren en brand-, hitte-, en gasdetectoren zijn. Deze detectoren zullen bij bijzonderheden het alarmsysteem af laten gaan en een meldkamer inschakelen, waarna adequaat gereageerd kan worden op meldingen.

https://www.groenewegendelft.nl/