Advertorial publiceren
Image default
Telefonie

Iphones worden er (ook) niet steviger op

Je hebt een heel kamp vóór en je hebt een heel kamp tegen, ongeacht over welke telefoon het gaat. Je kunt echter zeggen dat er geen enkel telefoonmerk zoveel discussie op heeft geroepen als Apple. De Iphones zijn altijd brutaal duurder geweest vergeleken met andere merken, maar blijven toch een hele hoop aanhangers hebben. Onder andere vanwege hun gebruiksvriendelijke interface misschien, of vanwege het strakke witte design waar ze hun tijd mee vooruit waren. Hoewel Apple net zoals andere merken technologisch vooruit blijft gaan, worden door die nieuwe technologieën de telefoons zelf niet steviger.

Kwetsbaar

Waar bij de Samsung met een gebogen scherm de voorkant en zijkanten vooral heel erg kwetsbaar blijven, is bij de Iphone vooral de achterkant breekbaar. Dit is extra zuur omdat het daar vooral het glas/de lens van de camera betreft. Wil je van een nieuwe Iphone de achterkant laten vervangen, dan wordt daar gretig misbruik van gemaakt en ben je zo 550 euro kwijt. Dit is niet te doen en daarom moet je investeren in extra veiligheid. Je telefoon laten vallen gebeurd hoe dan ook op een gegeven moment.

Iphone telefoonhoesje

Zorg dan ook voor ene stevig Iphone telefoonhoesje. Hoewel zelfs de meest simpele en kleurrijke al bescherming kan bieden, kan een Iphone telefoonhoesje die extra stevig is ervoor zorgen dat je toestel jaren meegaat. Je toestel verzekeren is ook altijd een mogelijkheid bij de winkel waar je deze aanschaft, en dit is voor sommige mensen een goed idee. Het probleem met deze verzekeringen is echter dat je na een jaar van je tweejarig contract de eenmalige reparatiekosten al zo’n beetje zou hebben betaald met je maandelijkse verzekeringsbedrag. Dit is het geld vaak gewoon niet waard, laat staan dat ze moeilijk kunnen doen wanneer je telefoon daadwerkelijk kapot is en ze aanvechten of het wel binnen de verzekering valt. Een hoesje en glasbeschermer is dus al snel beter, of op zijn minst slim.

Discussie

Als je telefoon toch kapot valt, is het moeilijk voor een bedrijf om aan te tonen dat hoe jij hem hebt laten vallen door onvoorzichtigheid is. De meeste Iphones overleven een kleine val dan weer wel (stoelhoogte), maar afhankelijk van hoe de telefoon valt is het toch altijd een risico. Je kunt echter altijd aanvechten dat een bedrijf een duurzaam product moet maken dat niet zo makkelijk kapot kan gaan.

https://www.telefoonhoesje.nl/apple