Advertorial publiceren
Image default
Beauty en verzorging

Facelift

Eenmaal voorbij het 30e levensjaar beginnen de eerste tekenen van ouderdom zich bij iedereen te vertonen. Door de zwaartekracht wordt de huid een stuk minder elastisch en zullen zich rimpels in het gezicht gaan vormen. Het is een natuurlijk proces en uiteindelijk zal iedereen er last van krijgen, de ene persoon helaas wel wat meer als de ander. Veel factoren spelen een rol in het proces, als je veel alcohol drinkt en rookt zal het zichtbaar zijn in je gezicht. Ook vermoeidheid, stres en levensstijl spelen een grote rol.

Juan Ponce de Léon was een Spaanse ontdekkingsreiziger en claimde de perfecte oplossing tegen veroudering gevonden te hebben. Toen hij gouverneur was van het toenmalig Spaanse gebied Puerto Rico vertelde inheemse stammen hem over de Fontijn van de eeuwige jeugd. De fontein zou op het eiland Bimini moeten staan. Toen de Léon zijn gouverneurschap had overgedragen aan de zoon van Christoffel Columbus besloot hij er op uit te gaan. Hij dacht dan ook in 1513 het eiland ontdekt de hebben, al bleek dit later niet helemaal het geval hij had wel een nieuw stuk land ontdekt maar het was geen eiland, het was de tegenwoordige staat Florida die hij ontdekte. De fontein is helaas nooit gevonden wel is er als eerbetoon een eilandengroep vlakbij de kust naar de legende (Bimini) vernoemd.

De fontein der eeuwige jeugd is misschien een mooi verhaal, maar helaas is deze nog nooit gevonden. Gelukkig zijn er wel andere goede oplossingen die uw rimpels als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Een rimpelbehandeling met injectables is de beste methode om dit probleem te verhelpen. Natuurlijk zijn er ook andere opties zoals bijvoorbeeld een chirurgische ingreep, deze kent alleen wel erg veel risico’s en is ontzettend duur (enkele duizenden euro’s). Er zijn verschillende crèmes op de markt die veel beloven maar weinig brengen. Liquidfacelift prijzen zijn dan ook een stuk lager dan de kosten voor crèmes of een chirurgische ingreep. Voorbeelden van stoffen die als filler worden gezien zijn botox of hyaluronzuur. De eerste zorgt er voor dat spieren ontspannen waardoor de huid meer rust krijgt, de tweede zorgt er voor dat de huid op bepaalde plaatsen meer opzwelt.

http://www.injectableklinieken.nl