Advertorial publiceren
Image default
Gezondheid

De kwaaltjes van mannen

Helaas hebben we allemaal wel eens lichamelijke kwalen. De een heeft er meer last van dan de ander. Je hebt kwaaltjes die makkelijk te verhelpen zijn en kwaaltjes die moeilijker te verhelpen zijn. Ook zijn er de kwaaltjes waar je het als man liever niet over hebt. Over deze kwaaltjes gaan we het vandaag dus wel hebben. Je bent heus niet alleen!

 

Aambeien

Helaas, iedereen kan ze krijgen. Ja het gaat om aambeien. Dit zijn gezwollen bloedvaten in of rondom de kringspier. Aambeien veroorzaken jeuk, pijn, irritatie en/of bloedverlies. Je hoeft er echter niet mee rond te blijven lopen. Goede voeding en verzorging kunnen aambeien voorkomen en vaak ook verhelpen. Mocht dit niet werken, dan kan een arts de aambeien verwijderen.

 

Erectiele dysfunctie

Veel van ons hebben wel eens last van erectiele dysfunctie. Het komt vaak voor dat deze problemen vanzelf weer voorbij gaan. Maar je hebt ook gevallen dat de problemen aanhouden. In dit geval Gelukkig vallen ook deze problemen op te lossen. Zo zijn er libidopillen die je kan nemen. Ook kan het al helpen om gezonder te gaan eten en te gaan sporten.

 

Krappe voorhuid of toompje

Wanneer je een te krappe voorhuid of toompje hebt kan dat problemen geven met plassen, geslachtsgemeenschap, masturberen, of het schoonhouden van het geslachtsdeel. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Neem allereerst contact op met je huisarts. Die zal op basis van jouw verhaal en lichamelijk onderzoek kijken of medische behandeling noodzakelijk is. Het kan ook dat je arts je een hormoonzalf voorschrijft, deze helpt bij het optrekken.

 

Problemen met komen

 

Het kan als man dat je moeite hebt met komen. Het kan ook zijn dat je te vroeg komt of zonder gevoel komt. Dit kan ook heel erg afhangen van wat jouw partner wel of niet snel of langzaam vindt.  Gelukkig zijn er genoeg oplossingen. Je kan te snel komen voorkomen door bijvoorbeeld een rubbertje te gebruiken. Ook kan gezonder leven door sporten en gezonder eten je heel erg helpen.

 

Je moet je nooit schamen voor je klachten. Ga juist snel naar de huisarts zodat je ook zo snel mogelijk geholpen kunt worden.

https://www.libidoforte.com/