Advertorial publiceren
Image default
Vervoer en transport

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens kun je terecht voor elke soort verhuizing

Niemand die een verhuizing als een ontspannende activiteit ziet. Alle spullen moeten ingepakt zien te raken en alle meubels moeten, zonder schade aan te brengen, gedemonteerd worden. Dat dit voor u de nodige stress met zich meebrengt, zijn we ons bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens maar al te goed van bewust. Net om die reden willen we u hier graag een handje bij toesteken.

Dit is waar Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor staat

Een samenwerking met Verhuisbedrijf Snelle Jongens ontzorgt u van zoveel aspecten die bij een verhuizing komen kijken. Met ruim 10 jaar ervaring op de teller vormt geen enkele verhuizing een probleem. Een gemotiveerd en enthousiast team zorgt ervoor dat uw verhuizing vlot en zonder de minste problemen verloopt. Van het inpakken en demonteren over het laden van de vrachtwagen tot het uitladen en monteren op de nieuwe bestemming, alles gebeurt met de grootste zorg en aandacht. 

Bekijk hieronder een greep uit onze diensten:

Seniorenverhuizing

Kenmerkend voor een seniorenverhuizing is dat er soms erg snel geschakeld moet worden en net dat is een van de troeven van Verhuisbedrijf Snelle Jongens. Op erg korte termijn kan de verhuizing uitgevoerd worden en daarbij wordt de grootste zorg besteed aan het veilig overbrengen van de spullen waar u al een leven lang zo aan gehecht bent. Is uw nieuwe thuis kleiner dan waar u nu woont, dan bestaat de mogelijkheid om een deel van uw spullen over te brengen naar een kringloopwinkel of naar een verkoopadres. De spullen die u niet langer wil houden, worden voor u naar het containerpark gebracht.

Bedrijfsverhuizing

De verhuizing van een bedrijf is een opdracht apart. De hele verhuizing moet in een minimum aan tijd kunnen gebeuren en bovendien met een minimum aan hinder op de werkzaamheden van het bedrijf. In samenspraak met u gaat Verhuisbedrijf Snelle Jongens alle mogelijkheden na en wordt altijd gekozen voor een verhuizing die helemaal aangepast is op uw wensen en de noden van het bedrijf.

Spoedverhuizing

In het leven gaat niet alles zoals verwacht, en dit is bij een verhuizing niet anders. Verschillende redenen kunnen ervoor zorgen dat een spoedverhuizing de enige mogelijkheid is en Verhuisbedrijf Snelle Jongens voert die verhuizing graag voor u uit. Afhankelijk van de planning kan uw verhuizing op erg korte termijn gerealiseerd worden zonder dat u hiervoor hoeft in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit. Ook op korte termijn kunt u genieten van een verhuizing die voor u alle zorgen en stress wegneemt.

Woningontruiming

Na een overlijden, in geval van een echtscheiding of na een faillissement bijvoorbeeld is het zaak om een snelle woningontruiming van het pand te realiseren. Vaak is dit een opdracht die u om verstaanbare redenen liever niet zelf uitvoert. Het is erg confronterend en emotioneel om een woning of bedrijfspand te moeten ontruimen en deze taak neemt Verhuisbedrijf Snelle Jongens snel, professioneel en met de grootste zorg van u over.

Kennismaken?

Staat u voor ene verhuizing en bezorgt het vooruitzicht u al de nodige zorgen. U kunt ons veelzijdige aanbod aan verhuisdiensten snel en makkelijk raadplegen op www.verhuisbedrijfsnellejongens.nl. Wilt u graag nog wat meer informatie of kunnen wij u van dienst zijn met het opmaken van een vrijblijvende offerte op maat van uw verhuizing? Aarzelt u dan in geen geval om contact met ons op te nemen. Samen bekijken we hoe we uw verhuizing, van welke aard dan ook, het beste kunnen aanpakken en uitvoeren. Geen enkele uitdaging is ons team teveel en voor uw verhuizing stellen we steeds alles in het werk om het u zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.