Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

De trends op het gebied van laseren

Laseren wordt erg populair en je hoort er veel mensen over tegenwoordig. Er zijn zoveel verschillende soorten lasers die verschillende functies hebben. Je kunt het zelf zo gek niet bedenken! Omdat er zoveel verschillende soorten lasers zijn, zetten wij de trends op het gebied van laseren voor jou op een rijtje: van ogen laseren tot tattoos weglaseren.

 

Ontharen

Het gebruik van lasers om vervolgens je lichaam te ontharen, is misschien wel de populairste manier van laseren. Wie kent het niet? Voor steeds meer mensen is dit dé manier geworden om te ontharen. Het werkt namelijk super makkelijk en is vrijwel pijnloos. Tijdens een laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. Het resultaat is dat de haargroei vermindert en uiteindelijk zelfs weg blijft. Dit is dus handig voor de mensen die niet meer willen omkijken naar lichaamshaar en er vanaf willen!

 

Ogen laseren

Misschien wel één van de handigste uitvindingen: je ogen laten laseren! Natuurlijk wel op het moment dat je slechtziend bent. Brillen, zachte lenzen, harde lenzen, nachtlenzen noem het allemaal maar op, iedereen kent wel iemand die ze draagt. Maar de aanschaf van deze materialen zijn erg duur. Daarentegen wordt vaak ook niet alles volledig verzekerd. Voor veel mensen is hun ogen laten laseren uiteindelijk voordeliger dan het elke keer opnieuw aanschaffen van brillen of lenzen. Na het laseren van ogen ben je vaak helemaal klaar, dus het is eenmalig.

 

Tattoo weglaseren

Ook een populaire manier van laseren is het weglaseren van een tattoo. Bijvoorbeeld wanneer iemand een tattoo heeft laten zetten, maar die persoon er achteraf toch spijt van kreeg. Dan is er de mogelijkheid om je tattoo weg te laseren. Wanneer je een tattoo laat verwijderen, wordt er door de laser een lichtbundel op je tattoo gericht. De lichtbundel wordt geabsorbeerd door de inkt van de tattoo. De energie van de laser zorgt ervoor dat de tattoo in kleine deeltjes uiteen valt. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan een kijkje op Laservision

 

https://www.laservision.nl/