Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

BBQ boot Amsterdam

BBQ Boot Amsterdam

BBQ Boot Amsterdam u leest het goed! Lekker BBQ’en op een boot. Hoe leuk en uniek is dat. Event op het Water maakt het mogelijk. Wat is de BBQ Boot Amsterdam eigenlijk en hoe werkt het? De BBQ Boot Amsterdam is af te huren voor kleine en grote groepen. Als het nu gaat om een verjaardag, een bedrijfsuitje of gewoon gezellig samen zijn met vrienden of familie wij van Event op het Water maken het mogelijk.

Dus wilt u met uw gezelschap een uniek uitje beleven waar je het jaren later nog over heeft? Dan is de BBQ Boot Amsterdam, een tocht door de haven van Amsterdam echt iets voor u! Ga dan heerlijk met ons varen en stap aan boord van ons 3-deks partyboot. Lekker genieten van een drankje en de BBQ in een gezellige sfeer. Wat wilt u nog meer? Gezelligheid, lekker eten, prachtig uitzicht en als het weer mee zit ook nog een lekker zonnetje!

Nu het vaccineren voorspoedig verloopt en er bijna 21 miljoen prikken gezet zijn en er dus licht is aan het einde van de tunnel komt, kunnen wij weer voorzichtig bedenken wat we straks gaan doen en wat we het afgelopen 2 jaar gemist hebben. Dus bent u  opzoek naar een mooie, unieke locatie en wilt u is iets anders dan een standaard zaaltje? Dan is event op het water de juiste partij voor u! Kijk voor meer informatie op onze website en vraag een offerte aan!

We hebben voor u verschillende BBQ arrangementen voor jullie samengesteld waar u helemaal in de watten gelegd wordt door ons. De BBQ Boot Amsterdam heeft verschillende boten beschikbaar van groot tot klein. Vanaf 30 tot wel 600 personen is het mogelijk om bij ons aan boord te komen. De route die wij varen is door de haven van Amsterdam en waar u over het IJ vaart en Amsterdam van de zijkant kunt ervaren. Hoe uniek is het dat u aan boord staat met een lekker achtergrondmuziekje, een lekker biertje of wijntje nuttigt en u de geur ruikt van onze overheerlijke BBQ-producten. Onze BBQ arrangementen zijn vers bereid en niet bij een groothandel ingekocht maar vers van de slager van hoge kwaliteit. Wij staan voor service en kwaliteit en willen het best voor u en uw gezelschap.  

Met tien verschillende Partyboten en connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers en kunnen wij aan bijna al uw wensen voldoen. We kunnen aan boord tot wel 600 gasten verwelkomen. Bovendien heeft elke boot haar eigen unieke kenmerken. Bij ons geniet u van de beste service, heerlijke drankjes, een prachtig uitzicht en natuurlijk van uw genodigden. Wij zullen u niet teleurstellen! Kijk snel op bbq Boot Amsterdam voor meer informatie. Graag helpen wij u verder en gaan we zorgen voor een onvergetelijke dag. Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

https://eventophetwater.nl/bbq-boot-amsterdam