Advertorial publiceren
Image default
Gezondheid

Met een blinkend schone keuken het terras weer openen

Het komt steeds dichterbij: de opening van de terrassen. Veel horecaondernemers staan te popelen om weer aan de slag te mogen om mensen te voorzien van overheerlijke gerechten en bijzondere drankjes. Dat betekent bovendien dat het horecapersoneel flink veel heen en weer moet lopen tussen de keuken en het terras, terwijl de koks overuren zullen draaien in de keuken. De bewegingen en handelingen zullen daarnaast een hoop viezigheid veroorzaken op plekken waar je misschien niet zo één, twee, drie aandacht aan zou besteden. Om die reden is het van belang om te beschikken over de juiste schoonmaakmiddelen, zodat de keuken en de zaak binnen de kortste keren weer glimt, voordat nieuwe bezoekers de volgende dag komen genieten op het terras. Ben jij benieuwd welke schoonmaakmiddelen niet in jouw horecakeuken mogen ontbreken? Lees dan snel verder wat Fayon te bieden heeft!

Grondig reinigen en poetsen

Allesreiniger, vaatwasmiddel, ontvetter: horecakeukens hebben bijna alle typen schoonmaakmiddelen nodig om weer blinkend schoon te worden. Fayon biedt om die reden verschillende soorten en maten industrieel reiniger, zodat gasten op een hygiënische manier ontvangen kunnen worden. Bovendien is industriele reiniging in deze coronatijden belangrijker dan ooit, waardoor verschillende, effectieve desinfectiemiddelen uiteraard ook niet mogen ontbreken in horecazaken. Verder denkt Fayon bij het aanbieden van schoonmaakmiddelen aan het milieu; het is namelijk mogelijk om diverse ecologische schoonmaakmiddelen in te slaan bij Fayon. Kies uit milieuvriendelijk afwasmiddel, biologisch afbreekbare allesreiniger of een duurzame reiniger om je steentje bij te dragen aan het milieu en te voorkomen dat grote hoeveelheden chemicaliën het drinkwater, zeeën en oceanen vervuilen.

Naar de website

Kan jij niet wachten tot jouw terras weer open mag en vergeet je je daarbij niet aan de veiligheidsvoorschriften voor hygiëne te houden? Neem dan een kijkje op de website van Fayon om voorbereid een schoon terras te kunnen openen!

https://fayon.nl/