Advertorial publiceren
Image default
Adverteren

Max Verstappen in Barcelona

De afgelopen weken is het aantal Nederlanders dat een last minute naar Spanje heeft geboekt rap toegenomen, ondanks dat er momenteel geen vakanties zijn en er eigenlijk niets speciaals te beleven is qua feestdagen of nationale evenementen in Spanje. De reden voor de toename van het aantal Nederlandse vakantiegangers dat naar Spanje afzakt is dan ook niet te danken ‘normale’ redenen om op vakantie te gaan, maar is geheel te danken aan de Formule 1 races die kortgeleden overal in Nederland in het nieuws waren. Max Verstappen won de grand prix in Barcelona en dit had zeker gevolgen voor de vakantiebranche.

Alvorens Max Verstappen zijn inmiddels beroemde race reed hadden al veel Nederlanders een last minute Spanje geboekt om het spektakel bij te mogen wonen, maar nadat het groot in het nieuws kwam dat hij daadwerkelijk had gewonnen trokken nog veel meer mensen richting Spanje. Het is dan ook een uitzonderlijke prestatie en Max Verstappen is de eerste Nederlander die de grand prix won en bovendien de jongste coureur ooit die eerste lag tijdens een grand prix. Een uitzonderlijke prestatie. Velen wilde dit succes bijwonen, anderen wilde het circuit bezoeken en weer anderen hadden simpelweg gewoon zin in een leuke vakantie.

Als je van sport houdt is Spanje sowieso een land dat je moet bezoeken dit jaar. Momenteel voetbalt het Spaanse team erg goed en staan er nog een heleboel andere evenementen op de agenda. Denk bijvoorbeeld aan Roland Garros dat momenteel gespeeld wordt en de Nederlandse waterpolo speelsters die momenteel aan het trainen zijn in Spanje. Als sportfanaat moet je daarom bijna wel naar Spanje, maar ook als je niet van sport houdt en meer genot haalt uit het aanbidden van de zon, het genieten van heerlijke tapas en zwemmen is een vakantie naar Spanje zeker een aanrader!

http://lastminutespanje.nl/