Advertorial publiceren
Image default
Adverteren

Genieten op Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep in de Middellandse Zee en behoort tot Spanje. Het eiland is een populaire bestemming onder jongeren die van uitgaan houden. Mallorca Spanje is 3640 vierkante meter groot, en er wonen ongeveer 858.312 mensen permanent op het toeristische feesteiland. Mallorca is bij veel jongeren in trek door het bruisende uitgaansleven van El Arenal en Magaluf. In El Arenal zijn vooral veel Nederlanders en Duitsers te vinden, terwijl Magaluf druk wordt bezocht door Engelsen toeristen. De strip van El Arenal bevindt zich aan direct aan de boulevard en de zee. De sfeer is erg gezellig en gemoedelijk.

Wanneer je Mallorca met jonge kinderen wilt bezoeken is het verstandig om een hotel te boeken in de hoofdstad Palma de Mallorca. Dit is ook de beste optie voor stellen of oudere mensen. Palma de Mallorca is nog steeds toeristisch maar er zijn ook nog veel lokale restaurants te vinden. Daarnaast zijn er minder uitgaan mogelijkheden. Bovendien is Alcudia een aangename bestemming voor oudere mensen met jonge kinderen. Veel toeristen overwinteren op het eiland door de aangename temperatuur. Je kunt het hele jaar door golfen op de prachtige golfbanen. De beroemdste golfbaan is de Arabella Golf Mallorca. Deze baan heeft 54 holes. Bovendien werd hier van 2004 tot 2007 de Mallorca Classic georganiseerd.

Over het algemeen is de temperatuur op Mallorca het hele jaar door aangenaam. In de zomer is het erg zonnig. Ook de temperatuur van de zee is lekker warm. Je kunt gaan snorkelen in een van de vele baaitjes op Mallorca. Wie meer van actie houdt kan er voor kiezen om een jeep safari te doen. Het is belangrijk dat je goed kan autorijden omdat je dicht langs de kliffen rijdt. Ben je enthousiast geworden en wil je direct een vakantie boeken? Stip reizen biedt veel hotels en excursies aan. Misschien zit jij deze zomer met een cocktail in je hand op een van de witte stranden van Mallorca.

http://www.vakantiespanje.nl