Advertorial publiceren
Dienstverlening

Maak uw kelder waterdicht en voorkom optrekkend vocht

BODIMA is hét bedrijf uit Breda dat u inschakelt als er optrekkend vocht in uw muren zit, als u de muren van spouwmuurisolatie wilt voorzien óf als er waterdichtingswerkzaamheden in Brabant moeten worden uitgevoerd. Vooral het dichten van muren is de specialiteit van dit bedrijf. BODIMA staat dan ook voor Bouw DIchtings Maatschappij. Vanaf de oprichting in 1961 lag de focus op het waterdicht maken van kelders, waarna er langzaam maar zeker meer werkzaamheden aan het portfolio werden toegevoegd. Denk hierbij aan het verhelpen van optrekkend vocht, het renoveren van gevels en het repareren van balkons. Allemaal werkzaamheden waar ook nog eens tien jaar garantie op zit! Dat is mooi meegenomen.

Dichten vergt speciale aandacht én ervaring

Als u uw kelder of een zwembad waterdicht wilt laten maken, bijvoorbeeld om optrekkend vocht in de muren te voorkomen, is het belangrijk dat u hier een gespecialiseerd bedrijf voor inhuurt. Als u gebruikmaakt van de diensten van BODIMA uit Breda, weet u zeker dat de werkzaamheden volgens alle geldende regels en veiligheidsmaatregelen worden uitgevoerd. Bovendien kunt u vervolgens ook spouwmuren laten voorzien van spouwmuurisolatie als dit nodig is in uw pand in Brabant. Zo heeft u voor diverse werkzaamheden één adres en hoeft u niet verschillende bedrijven in te huren voor het beoogde project.

Neem contact op met dit bedrijf

Neem contact op met BODIMA als u interesse heeft in spouwmuurisolatie, het verhelpen van optrekkend vocht of een van de andere mogelijke diensten voor in Brabant. De medewerkers van dit bedrijf stellen met genoegen een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u vooraf wat de kosten van de werkzaamheden zullen zijn en komt u niet voor onverwachts hoge kosten te staan. Wordt uw project het volgende project van dit bedrijf? Wacht niet langer en benader het deskundige personeel vandaag nog!

Gerelateerde artikelen

Opslagman in Veenendaal

SEO linkbuilding uitbesteden

Wanneer is het tijd om je meterkast te vervangen?