Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Een hele nieuwe look voor je huis

Je huis een hele nieuwe look geven kan een hele leuke uitdaging zijn. Je kunt nieuwe kleuren kiezen voor de muren of juist kiezen voor behang. Je kan nieuwe meubels gaan uitzoeken, waarbij je weer nieuwe accessoires moet kopen. Soms kan het allemaal echter te veel worden. Er is zoveel keus en je kunt voor zoveel verschillende stijlen kiezen. Ga je voor modern met strakke witten en zwarte kleuren of ga je juist voor de tropische beleving met veel felgekleurde items.

Binnenwanden

Het meest prominente dat aanwezig is in het huis zijn de wanden in het huis. Vooral in de woonkamer spelen deze een grote rol, want je moet alles afstemmen op de kleuren van de muren. Soms is het echter een lastige keus wat je precies met de wanden gaat doen. Je wilt ze wel verven, maar dan niet en in een te felle kleur. Daardoor worden de muren wel wat saai. Behangen vind je echter weer wat oubollig en daar heb je ook eigenlijk helemaal geen zin in. Een handige manier om dit probleem te voorkomen is om wat nieuws te proberen. Je kunt er namelijk voor kiezen om je muur niet te laten verven of behangen, maar om er steenstripsop te laten plakken. Zo lijkt het alsof de muur bestaat uit allerlei verschillende soorten, maten of kleuren bakstenen. Dit geeft het huis een hele andere sfeer. Als je dit toch allemaal wat te wild vindt kun je ook kiezen voor houtstrips. Dit werkt op dezelfde manier als de steenstrips, alleen zijn er nu houten prints te zien om te muren.

Je kunt je huis om heel veel manieren een andere look geven en je kunt het zo gek maken als dat je zelf wilt. Als je het heel anders wil aanpakken, kies dan voor steen- of houtstrips.

https://www.style4walls.com/nl/