Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

Wist jij dat lichte kleuren deze zomer helemaal in zijn?

In de zomer van 2022 zie je over het algemeen veel lichte kleuren voorbij komen. Denk hierbij aan een prachtige pastel blauw, of meer een olijf groene kleur. Maar toch de kleuren die je het meeste voorbij ziet komen zijn de naturel/ licht bruinige tinten (aardetinten). Wat het fijne aan deze kleuren is, is dat ze rust uitstralen.

Waarom zou je kiezen voor een lichte kleur?

In de interieurtrends van 2022 kom je veel zachte, natuurlijke tinten tegen. Doordat de kleuren zoveel rust uitstralen, gaan mensen zich op hun gemak voelen. En dat is precies wat je wil, zodra ze bij jou thuis naar binnen stappen en de gordijnen zien. Niet alleen qua kleur vind je de rust en de natuurlijke sfeer. Er worden namelijk tegenwoordig ook veel natuurlijke materialen gebruikt in en om het huis. Dit heeft alles te maken met het onderwerp duurzaam, waar veel mensen gevoelig voor zijn. Hier spelen wij dan ook op in, door middel van onze duurzame gordijnen.

Denk hierbij ook een beetje aan het strandgevoel wat je kan creëren door te kiezen voor lichte, zandkleurige gordijnen.

En de felle kleuren dan?

Naast de natuurlijke, lichtere tinten zijn de felle kleuren zeker niet geheel verdwenen hoor! Maak je maar geen zorgen, je valt niet buiten de boot als je fel gekleurde gordijnen in huis hebt. In de afgelopen jaren zijn de felle kleuren al steeds meer teruggekomen. Het gebruik van felle kleuren laat de gehele ruimte weer opleven. Het is natuurlijk ook maar net wat je zelf mooier vind, de keuze in gordijnen is er tenminste!

Kleuren combineren

Nu we weten dat zowel de felle als de lichte/ natuurlijke kleuren in zijn, waarom combineer je ze dan niet gewoon? Waarom een keuze maken tussen beide, als het juist samen heel mooi kan zijn. Denk aan een rustige basis in huis, van natuurlijke lichte tinten gordijnen. En daarbij weer hele felle accessoires, bijvoorbeeld kussens! Of juist andersom, de gordijnen in een hele felle kleur, en juiste hele natuurlijke/ lichte accessoires, als voorbeeld weer even de kussens.

Raamdecoratie en sierkussens op maat

Nu we het toch over het interieur hebben, kan ik maar beter met een mooi voordeel komen. Bij ons bestel je namelijk gordijnen op maat. Deze worden kant en klaar op maat voor jou gemaakt. Zodra ze bij jou binnen zijn, hoef je ze dan alleen nog maar op te hangen en het genieten kan beginnen.

Ook onze kussens kunnen wij in 3 maten voor jou maken. Leuk om ze in de zelfde stof als de gordijnen te bestellen. Mix and match! Over kleuren gesproken, heb je onze prachtige stoffen en kleuren al bekeken? Van de mooie natuurlijke tinten tot aan de felle, gekke kleuren. Zeker waard om een kijkje in de webshop te nemen dacht ik!