Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Prachtig tuinhuis in Joure laten maken

Prachtig tuinhuis in Joure laten maken

Onlangs heb ik een tuinhuis in Joure, waar ik woon, laten maken. En wat ben ik er blij mee! Het is een tuinhuis met een overkapping. Ik kan er rommel en onze fietsen in kwijt en we kunnen in de zomer heerlijk onder de overkapping zitten. Binnenkort gaan we terraswarmers aanschaffen, dus dan kunnen we er ook onder zitten als het kouder is.

De bouw van mijn tuinhuis in Joure

Ik heb mijn tuinhuis in Joure laten bouwen door Fries Houtbouw. Samen met dit bedrijf heb ik het tuinhuis ontworpen. Ze maken maatwerk tuinhuisjes, dus ik mocht helemaal zelf kiezen hoe het eruit kwam te zien. Fries Houtbouw heeft mij hier en daar geadviseerd en was goed op de hoogte van de laatste trends. Ze maken gebruik van prachtige materialen die van hoge kwaliteit zijn. En ook belangrijk: de materialen zijn duurzaam. Ze bieden hun service met een stukje Friese nuchterheid aan, waar ik wel van hou.

Tuinhuisjes in Friesland

Fries Houtbouw levert niet alleen tuinhuisjes in Joure, maar ook tuinhuisjes in de rest van Friesland. Dus ook als u in Leeuwarden woont kunt u het bedrijf om hulp vragen. U kunt van alles met tuinhuisjes in Friesland. U kan er een garage, carport, paardenbox of recreatiewoning van maken. Fries Houtbouw vertelde mij dat ze al veel verschillende soorten opdrachten gekregen hebben, niets is ze te gek. Ik ben voor een ‘gewoon’ tuinhuis gegaan, maar er zijn ook tal van andere opties.

Betaalbaar

Een tuinhuis in Joure of ergens anders in Friesland is goed betaalbaar bij Fries Houtbouw. De service is ook super. Ze hebben al veel ervaring en ze doen echt alles. Ook krijgt u garantie op de objecten die zij geplaatst hebben. De prijs/kwaliteitsverhouding is hartstikke goed, gezien de kwaliteit die ze leveren.

https://www.frieshoutbouw.nl