Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Zeilschoenen nodig? Denk aan Dubarry bootschoenen

U wilt gaan zeilen en bent hiervoor op zoek naar zeilkleding en zeilschoenen? Misschien heeft u al eerder gezeild en weet u al een beetje wat er te koop is. Maar het kan ook zijn dat de zeilwereld nog nieuw voor u is en u hier voor het eerst instapt. In alle gevallen is het prettig te weten dat er in Loosdrecht een zeilwinkel is waar zeer kundig personeel voor u klaar staat om u te adviseren. Woont u niet in de buurt? Dan is dat geen probleem. De winkel van Vreeken is ook online te vinden. Contact met de medewerkers is tevens op afstand eenvoudig. U kunt bellen met uw vraag voor advies, maar ook e-mailen is uiteraard een optie.

Goed gekleed de zeilboot op

Een belangrijke vraag bij de keuze van de zeilkleding is in welke weersomstandigheden u wil zeilen. Vreeken heeft alles in huis zodat u ook met koud weer het water op kan. Denk aan thermokleding en complete zeilpakken. Vergeet bij uw zeiluitrusting de zeilschoenen niet. Goede zeilschoenen zijn een must voor een (ruige) zeiltocht. Zo zijn de Dubarry bootschoenen ideaal. Ze hebben een goede grip en stabiliteit. Daarbij zijn ze waterafstotend, zijn ze ademend en lekker warm. Ook hebben ze een prettige pasvorm. Ook bij mensen met een bredere kuit zitten deze Dubarry bootschoenen vaak als gegoten.

Goede merken

Naast het kwaliteitsmerk van Dubarry bootschoenen heeft de zeilspecialist nog meer kwalitatieve merken in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Gill, Jobe en Helly Hansen. Naast kleding verkoopt de zeilwinkel ook andere benodigdheden voor het zeilen. Denk aan zeilhorloges, zeilmessen, kompassen en waterdichte tassen. Maar ook aan benodigdheden voor de boot zelf. De winkel heeft overigens ook een maakservice. Ze zijn kundig in het repareren van zeilen en bootkussens. Er kan dus gezegd worden dat ze weten van alle reilen en zeilen.