Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Uitvaartzorg helpt je graag met crematie

Is er onlangs een dierbare heengegaan en moet u een crematie in Rotterdam in orde maken? Zoekt u niet verder, want u bent bij ons op het juiste adres. Voor een crematie in Rotterdam zijn wij het bedrijf die u zoekt. Wij weten hoe moeilijk en zwaar zo een periode voor u kan zijn, dus willen wij u zoveel als mogelijk helpen met het plannen van de beste crematie in Rotterdam. U geeft aan wat u wilt en wij maken het waar. De perfecte uitvaart voor uw dierbare regelen wij compleet voor u in Rotterdam. Geen zorgen meer omtrent de crematie en het plannen daarvan, want wij staan voor u klaar. 

Wat bieden wij aan?

Als uitvaartzorg in Rotterdam begrijpen wij dat u in een emotionele staat verkeert en willen u daarom de planning van de crematie verlichten. Ons basis pakket bestaat uit alles dat nodig is voor een crematie in Rotterdam. Van rouwkaarten tot vervoer van de overledene tot het condoleanceregister, wij denken aan alles en regelen alles van de crematie voor u. U wordt ook in de gelegenheid gesteld om voor de crematie in Rotterdam het crematorium te kiezen, dit is inclusief gebruik van de aula en condoleanceruimte. Verder zijn onze pakketten zeer divers en uitgebreid met keuze uit honderden pakketten. Maar u kunt ook zelf uw pakket in elkaar zetten naar wens. 

Krijg ik de overblijfselen van mijn geliefde terstond?

Bij onze uitvaartzorg in Rotterdam zorgen wij ervoor dat het op deze zeer moeilijke dag niet moeilijker wordt voor u en uw familie. Wij streven daarom ernaar dat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Het is weliswaar wel zo dat het crematieproces minimaal 6- 7 uren in beslag neemt. kostbare tijd die u met uw geliefde en de overige nabestaanden kunt doorbrengen. Daarom zorgen wij ervoor dat u niet hoeft te wachten op het as van uw geliefde en leveren wij het tot aan huis voor u in een vooraf afgesproken urn.