Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

Persoonlijk cadeautje met een gegraveerd wijnglas!

Gegraveerde wijnglazen zijn een hartstikke leuk cadeau en ook nog eens super persoonlijk. Ze worden dan ook vaak cadeau gedaan bij huwelijken, verjaardagen en relatiegeschenken. Maar niet alleen deze gelegenheden zijn geschikt voor zo’n verrassing. Je kan ook een gegraveerd wijnglas geven bij een verhuizing, nieuwe baan of de opening van een eigen bedrijf. Het is het perfecte cadeau voor wijnliefhebbers! Want wat is nu lekkerder dan je favoriete wijntje drinken uit een mooi glas met je naam er op? 

 

Geef je wijnglas een persoonlijke touch

Bij Personal Surprise kan je de wijnglazen die je uitkiest laten graveren. Zo maak jij designs die helemaal bij jou of de gelukkige ontvanger passen. Op de website kan je gebruik maken van de handige online tools. Hiermee kan je eenvoudig een eigen ontwerp maken. Alles kan je personaliseren: de tekst, naam en de afbeelding. De gegraveerde tekening krijgt de kleur van het product dat je uitkiest. Bij glas wordt dit een witte kleur en bij hout heeft deze een donkerbruine en bijna zwarte kleur.

 

Kaartje erbij

Wanneer je helemaal tevreden bent met je ontwerp, is het tijd om het product te bestellen. Tijdens het bestellen kan je nog een extraatje geven bij cadeau. Je kan namelijk een gratis wenskaart bij je glas toevoegen. Hoe leuk is dat! Op de kaart kan je bijvoorbeeld laten weten waarom de gelukkige dit wijnglas verdient, of vertel de leukste herinnering van jullie samen.

 

Leuk ingepakt en al!

Personal Surprise zorgt er graag voor dat jouw cadeau leuk ingepakt verzonden wordt. Zo kan je ervoor kiezen om je gegraveerde wijnglas gratis in te laten pakken. Om te zorgen dat deze heel bezorgd wordt, wordt het ingepakt in een kartonnen verpakking die feestelijk is versierd. De geschenken worden binnen 2-3 werkdagen verzonden. Wil jij graag een wijnglas graveren? Dan doet Personal Surprise dit met alle liefde voor jou! Kijk snel op de website voor alle mogelijkheden.

https://www.personalsurprise.nl/