Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

Mediator Ede

Ik ben op zoek naar een mediator Ede. Ik ga namelijk scheiden van mijn vrouw maar we hebben voor het een en ander aan conflicten gezorgd en komen er niet helemaal uit met de beslissingen die we beide willen maken. We hebben dus iemand nodig die ons kan bemiddelen bij bijvoorbeeld de verdeling van de kinderalimentatie, co-ouderschap etc. We hebben daarom iemand nodig in de buurt van Ede die ons kan helpen met het verdelen van alles. Ook dat we goede afspraken kunnen maken en dat we gewoon zonder gezeur uit elkaar kunnen.

 

Zoeken op mediator Ede

Hetgeen wat wij zoeken schijnt een mediator te heten en hoe wij die gingen zoeken was door te zoeken op mediator in Ede. Zo wisten wij dat we iemand konden vinden in de buurt van Ede die ons kon helpen met de scheiding. Al redelijk snel kwam ik op de website van Next Level Mediation. Bij Next Level Mediation werkt André. Een erg vriendelijke man die professioneel overkomt en weet wat hij doet. We hebben de website rustig bekeken en hebben uiteindelijk contact gezocht met Next Level Mediation met de vraag of hij ons kan helpen met de scheiding. We konden eerst langskomen voor een soort ‘intakegesprek’ en daarna gingen we het serieus over hebben. Er werd gepraat over wat er allemaal aan de hand was en hoe we dat het beste konden aanpakken.

 

Next Level Mediation

We hadden dus Next Level Mediation gekozen als onze mediator en we zijn erg blij dat we daarvoor hebben gekozen. We hebben veel geleerd en we hebben (voor het eerst) ook rustig met elkaar kunnen overleggen over wat nou het beste was voor zowel onszelf als voor onze kinderen en daar hadden we natuurlijk erg veel aan. Onze kinderen zijn nog jong dus redelijk goed te beïnvloeden en we willen niet dat zij negatief beïnvloed worden. Ook onze kinderen kunnen dus praten bij Next Level Mediation als ze ergens mee zitten of iets vervelend vinden door de scheiding. Mocht je dus nog een mediator in Ede nodig hebben, bekijk dan de website: https://nextlevelmediation.nl/