Advertorial publiceren
Dienstverlening

Mediator Wageningen

Ik ben op zoek naar een mediator Wageningen. Ik ga namelijk scheiden van mijn vrouw maar we hebben voor het een en ander aan conflicten gezorgd en komen er niet helemaal uit met de beslissingen die we beide willen maken. We hebben dus iemand nodig die ons kan bemiddelen bij bijvoorbeeld de verdeling van de kinderalimentatie, co-ouderschap etc. We hebben daarom iemand nodig in de buurt van Wageningen die ons kan helpen met het verdelen van alles. Ook dat we goede afspraken kunnen maken en dat we gewoon zonder gezeur uit elkaar kunnen.

 

Zoeken op mediator Wageningen

Hetgeen wat wij zoeken schijnt een mediator te heten en hoe wij die gingen zoeken was door te zoeken op mediator Wageningen. Zo wisten wij dat we iemand konden vinden in de buurt van Wageningen die ons kon helpen met de scheiding. Al redelijk snel kwam ik op de website van in2mediation. Bij in2mediation werkt Anneruth. Een erg vriendelijke vrouw die professioneel overkomt en weet wat ze doet. We hebben de website rustig bekeken en hebben uiteindelijk contact gezocht met in2mediation met de vraag of zij ons kan helpen met de scheiding. We konden eerst langskomen voor een soort ‘intakegesprek’ en daarna gingen we het serieus over hebben. Er werd gepraat over wat er allemaal aan de hand was en hoe we dat het beste konden aanpakken.

 

In2mediation

We hadden dus in2mediation gekozen als onze mediator Wageningen en we zijn erg blij dat we daarvoor hebben gekozen. We hebben veel geleerd en we hebben (voor het eerst) ook rustig met elkaar kunnen overleggen over wat nou het beste was voor zowel onszelf als voor onze kinderen en daar hadden we natuurlijk erg veel aan. Onze kinderen zijn nog jong dus redelijk goed te beïnvloeden en we willen niet dat zij negatief beïnvloed worden. Ook onze kinderen kunnen dus praten bij in2mediation als ze ergens mee zitten of iets vervelend vinden door de scheiding. Mocht je dus nog een mediator Wageningen nodig hebben, dan raad ik jou in2mediation aan!

 

Gerelateerde artikelen

Vloerstickers gebruiken in je onderneming

Extern personeel inhuren voor de veiligheid

Mooie woning gevonden? Erkende Verhuizers van GoedkoopVerhuizen helpen jou bij je verhuizing!