Advertorial publiceren
Image default
Dienstverlening

Opslagman in Veenendaal

Na 3 jaar werkloos te zijn geweest heb ik eindelijk weer een nieuwe baan. Ik ben hier echt heel erg blij mee. Ik werk nu bij opslagman.nl. De Opslagman is een bedrijf dat verhuurd opslagruimte Veenendaal. Nadat ik 3 jaar geleden ontslagen werd heb ik zo veel gesolliciteerd echt heel erg veel. Ik heb er nog wel een half jaartje uit gelegen omdat ik tijdens onze surf vakantie in Hawaii mijn been brak en nee niet omdat ik iets verkeerd deed tijdens het surfen maar omdat een automobilist mij en mijn fiets niet zagen. Zo was de 3 weken lange vakantie al na 2 weken voorbij. Niet dat we in die twee weken niet genoten hebben want wat is het daar erg mooi zeg. Geweldige stranden, hele mooie zee en de mensen daar zijn zo vriendelijk. We hebben ook heerlijk gesurfd en van het mooie landschap genoten. Nu ben ik weer terug en ik heb echt weer zin om te werken. Ik werk van 10 tot 5 als beveiliger bij alle opslagruimtes in Veenendaal. Natuurlijk moeten alle spullen die opgeslagen zijn goed bewaakt worden want er wordt natuurlijk wel eens ingebroken.

Eerste werkdag bij Opslagman

2 weken geleden was ik aan het werk en dit keer had ik een andere dienst en net voor het sluiten ging het alarm af en waren er dus inbrekers binnen. Ik zag ze op de camera’s en had dus een voordeel. Ze wouden één van de opslagruimtes open breken maar ik onderschepte ze samen met een collega. Dit was dus mijn eerste echte optreden wat ertoe deed voor de opslagman. We hebben ze overgedragen aan de politie en we kregen vorige week een brief van het bestuur met een bedankje. Ik ben heel blij dat ik weer werk heb en hier mag werken. Ik hoop dat ik hier nog heel lang mag werken en dat mijn jaarcontract snel verlengt mag worden.