Advertorial publiceren
Image default
Onderwijs

Matrix methode coaching biedt oplossingen voor vele klachten

Als u last heeft van angststoornissen, neurologische aandoeningen of een vermoeid vol hoofd, kan de matrix methode coaching dé oplossing voor u zijn. Ons matrixcoach leert u hoe u zelf uw problemen kunt aanpakken en oplossen door gebruik te maken van uw eigen kracht. De matrixmethode coaching werkt ook effectief voor mensen met dyslexie, ADHD (attention deficit hyperactivity disorder) , faalangst en fobieën. De behandelingen zijn voor zowel volwassenen als ook voor kinderen en is een goede techniek om u te helpen uw hoofd leeg te maken. De coach leert u ook nieuwe technieken om sterk te staan in het leven. 

Hoe werkt de matrixmethode coaching?

Door middel van de matrixmethode coaching leert u hoe u zelf uw problemen kunt oplossen. Wanneer u bij ons komt, hoeft u niks te vertellen over de oorzaak van uw klachten (bijvoorbeeld verkrachting of mishandeling). U hoeft ons alleen maar te vertellen over wat die gebeurtenis met u doet. Vervolgens zoeken we samen naar een oplossing. De matrixmethode coaching leert u uw eigen beleving te ontdekken. Als die beleving als een belemmering wordt ervaren, leren we hoe u die kunt vervangen. Deze methode kunt u in uw dagelijks leven toepassen. De methode kan heel doeltreffend werken om snel en efficiënt problemen op te lossen.

Matrix methode coaching leert u zelf uw problemen oplossen

De matrixmethode coaching werkt voor allerlei klachten en kan toegepast worden binnen het onderwijs, de zorg en bedrijven. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Het voornaamste doel is u te leren hoe u een overzicht creëert van uw situatie en vervolgens zelf uw hoofd kan ‘opruimen’. Bedrijven kunnen bij ons terecht wanneer zij streven naar een betere werksfeer. Onze behandelingen zorgen voor minder stress bij uw werknemers. Dit leidt uiteindelijk tot een verhoogde productiviteit. Wilt u leren hoe u uw eigen kracht en kwaliteiten kunt benutten om een probleem op te lossen? Dan is de matrixmethode coaching wellicht iets voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie.