Advertorial publiceren
Image default
Internet marketing

Hoe u uw account kunt promoten en meer abonnees kunt werven

ebook marketing

Volg de bovenstaande tips, gebruik zelfs uitsluitend gratis of goedkope methoden, en je krijgt je eerste 1000 abonnees. Het is veel gemakkelijker dan het klinkt.

Maar wat kunt u vervolgens doen om het proces te versnellen, meer abonnees te krijgen, uw publiek te behouden en loyaal te maken?

Gebruik verhalen. De beste optie is 1-7 verhalen per dag. U kunt dit niet dagelijks doen, maar systematisch. Recent onderzoek toont aan dat zowel merken als persoonlijke accounts meer bereik krijgen en het publiek beter betrekken.

Probeer niet perfect te zijn. Live foto’s en video’s op een smartphone, natuurlijke omgeving, normale verlichting – dit alles brengt je dichter bij het publiek, zodat mensen het gevoel hebben dat je hetzelfde bent als zij.

Maak video en ga live. Gaaf als je een gewone column bedenkt of er een hele serie van maakt die leuk is om naar te kijken.

Wees systematisch – maak een inhoudsplan met relevante vragen en onderwerpen die abonnees u voorstellen. Maar probeer niet iedereen tegelijk te plezieren, je moet trouw blijven aan je waarden en opvattingen.

Laat je persoonlijkheid zien. Zelfs als je een merkpagina aan het ontwikkelen bent, zitten er echte mensen achter. Laat jezelf zien, je team, klanten. Dergelijke berichten zien er niet alleen organischer uit, ze krijgen meer likes, reacties, een groter bereik, ze stellen je in staat om meer nieuwe abonnees te krijgen.

Betrek uw publiek: gebruik peilingen, peilingen, stickers. U kunt periodiek verschillende activiteiten organiseren: Like-time, vragen en antwoorden in de commentaren, interactieve verhalen en online games in posts.

Voel je vrij om te bellen. Het lijkt erop dat dit “smeken” is om likes, maar de praktijk laat het tegenovergestelde zien. Een elementaire oproep “Vind ik leuk, bewaar de post” of “Vertel eens, hoe vind je dit idee?” de betrokkenheid en het bereik van het publiek vergroten.

Analyseer ingebouwde statistieken (beschikbaar voor bedrijfsprofielen) om te begrijpen welke berichten een hoger bereik krijgen en mensen beter betrekken. Dit zal je helpen je contentplan aan te passen en meer nieuwe abonnees aan te trekken.

Om regelmatig volgers op Instagram te krijgen, kun je ook Massfollowing en Massliking gebruiken. Dit is niet echt een “witte” manier, maar het heeft het recht op leven met een redelijke benadering.

Wat het punt is: via een speciale dienst of programma wordt uw account automatisch geabonneerd op andere profielen en plaatst het likes, en mensen komen uit nieuwsgierigheid naar binnen, kijken en abonneren zich naar believen.

Hoe het werkt: je kiest ervoor om de volgers van concurrenten te “volgen”, mensen die bepaalde hashtags plaatsen, zelfs degenen die de posts van bepaalde bloggers leuk vinden en erop reageren. De service begint acties uit te voeren op deze doelgroep, uw profiel groeit. En alles werkt zonder uw deelname: aan-, afmeldingen etc.

Het belangrijkste bij deze methode: een redelijke aanpak (het sociale netwerk heeft limieten voor acties – abonnementen, vind-ik-leuks, enz.) En een zorgvuldige selectie van het publiek waarvoor de service of het programma werkt.

Gezien de kosten tussen de $ 10 en $ 15, kan een dergelijke tool effectief zijn. U kunt 1500-2500 abonnees per maand krijgen, waarvan 80-90% uw doelgroep zal zijn.

Als je al deze tips in overweging neemt, ze implementeert en systematisch met inhoud werkt, kun je de eerste 1000-2000 abonnees binnen slechts 1-2 maanden krijgen en je vervolgens nog sneller ontwikkelen dankzij gerichte advertenties, wederzijdse PR en promotiediensten.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketeer marketing book

https://marketingbook.shop/