Advertorial publiceren
Image default
Electronica en Computers

Game keys kopen bespaart ruimte

Doordat steeds meer mensen game keys kopen verdwijnt de gamewinkel uit het straatbeeld. Niet zo heel verwonderlijk als je bedenkt dat je met een reguliere game een hoop nodeloos afval in huis haalt waar je extra voor betaalt. In een tijd waarin alles draait om duurzaamheid en waarin mensen het geld liever aan andere dingen uitgeven is de game key een perfect systeem. Een dergelijke code koop je echter niet in de reguliere winkel. Waarom zou je meer betalen voor een doosje met daarin een code als je deze ook online kan kopen.

Geen wachtlijsten of intekensysteem

Als er een nieuwe computergame uit gaat komen ontstaan er gelijk enorme wachtlijsten. Werkelijk iedereen die van gamen houdt registreert zich om als eerste een game te ontvangen. Wat je dan ziet is dat een game in een redelijk beperkte oplage op de markt komt in eerste instantie waardoor jij achter het net vist. In dit geval is het goed om te weten dat er voor een game key geen wachtlijsten bestaan. Sterker nog; het is een systeem wat in een ongelimiteerde oplage op de markt komt. Zo weet je gelijk wat je niet krijgt. Je krijgt geen wachtlijsten die het eigenlijk voor een gamer alleen maar vervelend maken. Je krijgt geen intekensysteem waardoor je enkel spam krijgt van de leverancier van een game naderhand.

Wat je wel krijgt is leuker

Wat je wel krijgt met een game key is de leukere kant van de zaak. Je krijgt direct jouw game in de mailbox waardoor je gelijk na het betalen kan aanmelden om te gamen. Daarnaast krijg je gelijk een stuk ondersteuning bij problemen. Voor reviews van games zit je ook goed; vele enthousiaste gamers omschrijven voor jou wat je mag verwachten met een nieuwe game. Zo ga jij goed voorbereid een spel in. Dat is toch wel een luxe die een reguliere winkel jou niet zomaar geeft. Niet de deur uit, sneller gamen, minder zooi in je huis en minder kosten voor een game.

https://www.gamekeydiscounter.nl