Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Een printer huren of kopen

Voor bedrijven die veel printwerk hebben op een werkdag of werkweek, is het een logische beslissing dat ze een of meerdere printers op het werk hebben. Deze printers zijn vaak door deze bedrijven gekocht. Voor kleinere bedrijven met minder printwerk is het vaak de vraag of het daadwerkelijk net zo voordelig is om een printer te kopen. In veel gevallen blijkt het dat een printer huren de betere keuze is. Ben jij benieuwd welke van deze opties het beste werkt voor jou en jouw bedrijf? Dan kom je er in dit artikel snel achter.

De voordelen van een printer kopen Het allereerste voordeel van een printer kopen is dat het op de lange termijn een stuk goedkoper is. Je betaalt immers één keer voor de printer en je hebt hier de rest van de jaren plezier van. Het enige waar je dan nog voor moet betalen, is het papier en de inkt. Wanneer je een printer koopt heb je ook niet te maken met contracten en andere partijen waar jij rekening mee moet houden. Je hebt dus minder zorg dat er schade aan de printer wordt verricht. Dit zorgt er ook voor dat je een stuk flexibeler omgaat met de printer. Mocht je printer een defect hebben, dan kan je gewoon de eerste beste monteur bellen om het op te lossen. Bij een huurprinter zit je altijd vast aan het reparatiebedrijf wat samenwerkt met het verhuurbedrijf.

De voordelen van een printer huren Dus, wanneer moet je er voor kiezen om een printer te huren? Dit is voornamelijk een verstandige keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een printer voor een korte termijn. Heeft jouw bedrijf een tijdelijk pop-up kantoor of is het tijdelijk in een ander kantoor geplaatst voordat je het nieuwe kantoor in kan? Dan wil je voorkomen dat je tijdens de verhuizing met dure en grote printers moet sjouwen. Door een printer te huren voor zo’n korte periode geniet je nog steeds van het gemak van een printer op kantoor zonder dat het je later meer problemen oplevert. Het verhuurbedrijf werkt vaak samen met betrouwbare reparatiebedrijven. Wanneer jouw printer niet meer werkt, hoef je alleen maar het verhuurbedrijf te contacteren en zij regelen de rest.

Hoe kies je de beste printer uit? Het uitkiezen van de beste printer is altijd een persoonlijke keuze. Ieder bedrijf is anders en iedereen heeft andere belangen bij het printwerk. Neem eens een kijkje bij Wij Verhuren Printers om meer te weten te komen over alle opties. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan staat een team klaar om je te helpen bij het vinden van de beste printer voor jouw bedrijf.