Advertorial publiceren
Image default
Kinderen

Een berg buddy kopen voor jouw kind

Een Berg Buddy is het perfecte cadeau voor jouw kind. Komen de feestdagen eraan of is jouw kind bijna jarig en weet je niet zo goed wat je hem moet geven? Dan is een skelter altijd het juiste antwoord. Met behulp van de Berg Buddy geniet jouw kind van een actieve spelactiviteit, besteed jouw kind meer tijd buiten door en kan hij makkelijk naar zijn vriendjes of vriendinnetjes toegaan.

Ideaal om mee rond te rijden

Woon jij in een rustige buurt? Dan is een skelter een must voor jouw kind. Waarschijnlijk is er ergens in de buurt een plein of speeltuin te vinden waar alle kinderen samenkomen om lekker met elkaar te spelen. Hoe fijn is het dat jij jouw kind met een gerust hart naar de ontmoetingsplek kan laten gaan door middel van de skelter. Na het spelen is hij binnen enkele minuten weer thuis, doordat hij snel en gemakkelijk met de skelter naar huis kan gaan. Doordat het vier wielen heeft, is het betrouwbaarder dan een fiets. 

Spendeer meer tijd in de buitenlucht

Door de ontwikkeling van al het digitaal speelgoed, waaronder een nintendo en de playstation, spenderen kinderen steeds minder tijd buiten door. Dit is niet alleen zonde, maar het is ook nog slecht voor de ontwikkeling. Om gezond en gelukkig te worden moet een kind iedere dag minimaal een half uur buiten zijn. Dit helpt namelijk mee om de weerstand te ontwikkelen en het zorgt ervoor dat jouw kind genoeg frisse lucht binnenkrijgt. Met behulp van de Berg Buddy zal jouw kind veel sneller naar buiten gaan. De skelter is een recept voor eindeloos speelplezier.

Het gaat jarenlang mee

Wat uiteindelijk ook meetelt is de levensduur van een product. Gelukkige gaat de Berg Buddy jarenlang mee. Wanneer je een skelter koopt met een stoel die verstelbaar is, dan kan je jouw skelter mee laten groeien met jouw kind. Dit betekent dat hij gebruik kan maken van dezelfde skelter voor meer dan 6 jaar. Over het algemeen kan een kind vanaf zijn 3e tot 10e gebruik maken van dezelfde skelter, mits je zorgt dat hij niet over de maximale draagkracht heen gaat. Neem eens een kijkje naar binnenenbuitenspeelgoed.nl om meer informatie te vinden over de berg skelters.