Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

Drie dingen die jouw magazijn niet mag missen!

Drie dingen die jouw magazijn niet mag missen!

 

Het kan lastig zijn om je magazijn zo functioneel mogelijk te houden. Want ook al loopt het over het algemeen goed, er zijn altijd wel kleine dingetjes die verbeterd kunnen worden. In deze blog zullen we 3 voorbeelden noemen die vrij simpel toe te passen zijn in ieder bedrijf, maar toch een flink verschil kunnen maken! Wil jij meer orde in jouw magazijn? Lees dan snel verder!

 

Vaste schoonmaak momenten

 

In veel magazijnen komt het voor dat er niet heel fanatiek wordt schoongemaakt, maar dat betekent niet dat het schoonmaken van je magazijn niet belangrijk is. Juist wel, werken in een stoffige omgeving is slecht voor de gezondheid. Om dit jezelf en je personeel makkelijker te maken kun je er voor kiezen om een vast schoonmaak moment in te plannen. Door dat te doen zorg je dat je medewerkers bijvoorbeeld één keer in de week samen een uurtje schoonmaken. Als je veel medewerkers hebt kun je er ook voor kiezen om dit in groepjes op te delen, die rouleren dan wekelijks.

 

Allround personeel

 

Maak uw magazijn flexibeler door uw medewerkers wendbaar te maken. Dit maakt het gemakkelijker om van dienst te veranderen als u afwezig bent en stelt u in staat om rekening te houden met de behoeften van  werknemers voor verschillende functies. Dit is  niet alleen goed voor de uitvoering van je werk, maar ook voor de sfeer van het bedrijf. Door op deze manier te werken, zult u misschien ontdekken dat u heel goed werk doet dat iemand  niet  had verwacht. 

Installeer een systeemvloer

 

Als u de groei van uw bedrijf wilt bijhouden, raden we aan om een ​​systeemvloer in uw magazijn te installeren. Deze verdieping kan  tussen twee bestaande verdiepingen worden geplaatst om als het ware een extra verdieping te creëren. De systeemvloer kan grote lasten dragen en is volledig functioneel als extra opbergruimte. De systeemvloer wordt als bouwpakket geleverd en kan eenvoudig worden verwijderd als deze in de weg zit. Het biedt echter ook de mogelijkheid om eenvoudig te verlengen. Dit kan eenvoudig worden opgelost als er niet voldoende extra ruimte op de systeemvloer is.

 

https://www.noltemezzanine.nl/