Advertorial publiceren
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel uw draadstangen, bouten en moeren via verschillende bestelmethodes

Gaat u bevestigingsmaterialen bestellen voor uw bedrijf in de handel, industrie of bouw? Dan is het wel zo prettig als u de mogelijkheid heeft om uit meerdere bestelmethodes te kiezen. Zo bent u zeker van een methode die voor u het makkelijkst en meest efficiënt werkt. Sinds 1979 biedt Kobout, een specialist in bevestigingsmaterialen, zijn klanten een ruim assortiment aan draadstangen, bouten, moeren en overige artikelen aan. Als klant kunt u uw gewenste artikelen op verschillende manieren bestellen. Lees verder om meer te weten te komen over deze bestelmogelijkheden!

Kies voor bestelling via onder andere de webshop, EDI of een logistiek platform

Als u in het ruime assortiment de draadstangen, bouten, moeren en andere bevestigingsmaterialen heeft gevonden die u zocht, kunt u deze allereerst bestellen via de webshop. Dit doet u door uw producten in uw winkelmandje te plaatsen of door uw eventuele bestelhistorie opnieuw te bestellen. Het is ook mogelijk om uw Electronic Data Interchange-systeem te verbinden met het systeem van Kobout, waardoor bestellingen direct doorgestuurd kunnen worden. Wanneer u gebruikmaakt van veel verschillende soorten bevestigingsmaterialen is een innovatief scanapparaat misschien wat voor u. Dit apparaat maakt het mogelijk om de artikelen die u wilt bijbestellen te scannen en naar het hoofdkantoor van Kobout te sturen. Een laatste mogelijkheid is de implementatie van een logistiek platform, waarmee u uw voorraad real-time kunt volgen en artikelen, zoals stangen van rvs of staal, automatisch worden bijbesteld op elk gewenst moment.

Neem contact met deze specialist op voor meer informatie

Voor welke bestelmethode u ook kiest; bij Kobout kunt u er zeker van zijn dat uw artikelen uit het assortiment aan onder andere draadstangen, bouten en moeren binnen 24 uur bij u op locatie worden geleverd. Wenst u meer informatie over de verschillende bestelmethodes en persoonlijk advies over welke mogelijkheid de beste oplossing is voor uw bedrijf? Laat u dan informeren door de deskundige medewerkers.