Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

Aanbieding: Geen voorrijkosten voor reparatie van de wasmachine?

Normaliter wordt er in vrijwel elk branche voorrijkosten gerekend, zeker als de monteur of reparateur naar je woning moet komen om een bepaalde reparatie uit te voeren. Nu is dat niet altijd goedkoop, toch is er een bedrijf die (bijna) gratis aan huis komt om reparaties uit te voeren.

Geen voorrijkosten bij reparatie wasmachines.

Wanneer je een defect hebt in huis, bijvoorbeeld aan je wasmachine – wil je dat deze zo goedkoop mogelijk gerepareerd wordt. Anders kun je toch net zo goed een nieuwe kopen? Deze witgoed reparatie bedrijf in Utrecht  begrijpt dat, om zo meer klanten te trekken hebben ze besloten geen voorrijkosten in rekening te brengen wanneer zij een wasmachine, vaatwasser of koelkast komen repareren.

Hoe werkt dat dan? Dat geen voorrijkosten voor wasmachine reparatie?

Het is eigelijk vrijsimpel, in plaats van dat je betaald voor de voorrijkosten betaal je dus alleen voor de storingsdiagnose – deze kost 65 euro.

Wat is er allemaal inbegrepen bij die 65 euro storingsdiagnose?

De monteur zal bekijken wat het probleem is en hoe deze op te lossen is, je kunt zelf aangeven of je akkoord gaat met de kosten van de reparatie. Zo is het namelijk dat je voor die 65 euro ook 30 minuten reparatietijd krijgt, het enige wat wel extra kan kosten is wanneer de reparateurs onderdelen moet gebruiken om de wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast weer werkend te krijgen.

Is het echt goedkoper dan andere reparateurs?

Dat het goedkoper is, zul je zeker merken als je meerdere prijsopgaves opvraagt bij deze bedrijven, het bedrijf dat geen voorrijkosten is gewoon vele malen goedkoper, uit onze test blijkt zelfs dat sommige reparateurs parkeerkosten in rekening brengen (ook wanneer parkeren gratis is) Wasmachine reparatie kan dus ineens heel veel geld kosten.

Waarom je zou moeten kiezen voor wasmachineutrecht.nl?

We kunnen hier wel een verhaal gaan schrijven over waarom dit bedrijf zo goed is met wasmachine reparatie en andere soorten reparaties. We zullen in een paar korte punten uitleggen waarom wij toch de voorkeur hebben voor deze reparatiebedrijf.

  • De monteurs komen bij je thuis om de reparatie uit te voeren.
  • Het zijn echte specialisten als we spreken over wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie.
  • Je bent zeker van een eerlijke prijsopgave, zonder verborgen kosten.
  • 3 maanden garantie op de reparatie.
  • 7 dagen per week beschikbaar

Deze monteurs hebben jarenlange ervaring met het repareren van witgoed en specialiseren zich in het repareren van wasmachines, tevredenheidsgarantie en 3 maanden garantie op de reparatie die is uitgevoerd. Naast het repareren van bekende merken wasmachines repareren ze ook onbekende merken witgoed, bijvoorbeeld: AEG, ATAG, Bauknecht, Beko, Boretti, BOSCH, Electrolux, Indesit, LG Electronics, Miele, NEFF, Pelgrim, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi.

Als je snel een afspraak wilt maken kun je dat het beste online doen, door gewoon het formulier in te vullen en vragen wat het zal kosten zul je niet snel een reactie krijgen. Snel contact opnemen?

Website: https://www.wasmachineutrecht.nl
Adres: Haifadreef 32, 3564 VE, Utrecht