Advertorial publiceren
Image default
Woning en Tuin

3 tips op je tuin snel op te knappen met beton

Is jouw tuin een beetje vervallen en is het nodig om hier eens goed de hark doorheen te halen? Dan heb je dit misschien al een tijdje op je lijstje staan, maar stel je het telkens uit. En hoe langer je wacht, hoe meer werk het zal worden. Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Als je betonnen objecten gebruikt voor je project zal je versteld staan hoe gemakkelijk dit is. Ga dus nu een waterornament kopen, schaf een aantal betonnen bloembakken aan en investeer in een mooie betonnen tuinset. Hier vind je 3 tips waarmee je je tuin snel kunt transformeren en weer toonbaar kunt maken.

  1. Hoogteverschillen en afbakeningen

Creëer een aantal afbakeningen in je tuin door betonnen bielzen, blokken of l-elementen te gebruiken. Ook kun je zo gemakkelijk hoogteverschillen creëren om je tuin meer diepte te geven. Je zal versteld staan hoe snel en simpel dit is en hoe groot de verbetering.

  1. Een aantrekkingspunt

Vervolgens is het altijd leuk om in je tuin één punt te maken waar iedereen zich automatisch toe voelt aangetrokken en waar je indruk mee kunt maken. Een betonnen waterornament kan dan echt een verschil maken. Deze ornamenten zien er uit als moderne beeldhouwwerken en zijn voorzien van een fontein. Iedere bezoeker die bij je langskomt zal hiervan onder de indruk zijn.

  1. De afwerking

Als laatste is het tijd om te denken aan de afwerking. Zonder te veel beton te plaatsen kun je dan denken aan een betonnen barbecue, vooral als je ervan houdt in de tuin te eten. Ook kun je her en der een betonnen beeld plaatsen, kun je investeren in een aantal mooie plantenbakken of is het zelfs mogelijk om een mooie betonnen brievenbus te laten plaatsen. Met deze drie tips en beton kun je je tuin weer volledig doen opleven.