Advertorial publiceren
Image default
Afvalverwerking

Wanneer heb ik een afvalcontainer nodig?

Of het nu voor privé of commercieel gebruik is, het gebruik maken van Reko-Raalte container diensten is eenvoudiger dan u denkt. Hoewel lokale gemeenten over het algemeen grof afvalverwijdering diensten verlenen, zullen ze bouwafval niet komen weghalen. Dat maakt het belangrijk niet alleen voor u als particulier, maar ook als aannemer om een afvalcontainer te huren, zodat tijdens bouwwerkzaamheden het afval netjes kan worden afgevoerd.

Maar, om het meeste voordeel er uit te halen zonder te veel overbodige kosten te maken, moet u eerst een paar dingen in acht nemen. Er zijn tal van bedrijven waar u uit kunt kiezen, daarbuiten kunt u ook nog is kiezen uit diverse maten en modellen bouw puincontainers, verschillende huurperiodes en bijkomende verwijderingskosten om rekening mee te houden. Ons team van Reko-Raalte kunt u daarin adviseren en ervoor zorgen dat het bouwpuin afvoerproces soepel verloopt.

 

Voor elke type afval de juiste container

  • Zolder, kelder en garagebox opruimingen
  • Grote schoonmaak projecten bij het leeghalen van kantoren
  • Verplicht huis leeg halen door overlijden
  • Afvalverwijdering op werven en werkterreinen
  • Dakrenovaties
  • Keukens en badkamers renovatieprojecten
  • Sloop en saneringsprojecten

Voor al deze projecten en sloopwerkzaamheden kunt u bij ons het juiste formaat container huren. Het is altijd verstandig om voor het afvoeren van puin een container te huren. Bouwpuin dat u als particulier buiten plaatst zal niet worden meegenomen door de gemeente en kan u een fikse boete opleveren.

 

Container diensten

Dit zijn containers die permanent door bedrijven in gebruik zijn. Deze containers zijn in verschillende maten en modellen bij ons te huren. Fabrieken die veel oud ijzer af te voeren hebben zullen liever een 20 of 40 m³ kabel container willen huren. Terwijl kantoren hun bedrijfs- en huishoudelijk afval liever in een gesloten portaalcontainer dumpt in verband met stank en ongedierte overlast. Men praat dan ook niet meer van tijdelijk verhuur.

Commerciële containers voor gebruik bij het afvoeren van puin en afval huurt men volgens een vast ophaalrooster voor een langere periode. Het huren behoort dan ook tot een vast onderdeel van uw afvalstroom beheer in het bedrijf. Deze containers verhuren wij van klein tot groot in de afmetingen van 6 m³ tot 40 m³. Indien wenselijk en om te voorkomen dat derden afval in door u gehuurde container deponeert, is het mogelijk om een gesloten portaal of een perscontainer te huren. Bovendien helpt dit regen, sneeuw buiten te houden en nare geurtjes te beheersen.

 

Afvalcontainer

Wij begrijpen dat het soms moeilijk te schatten is hoeveel bouw- of huishoudelijk afval u zult hebben. Het soms moeten opruimen van een hele huisraad kan voor een behoorlijke verrassing zorgen. Dan zou het toch fijn zijn dat er een afvalcontainer die groot genoeg is klaar staat voor u. Om te gaan voor de kleinste container, omdat u denkt wat uit te sparen kan dan tot problemen leiden.

Wij van Reko-Raalte zullen daarom altijd eerst met u overleggen om zo de juiste container voor uw project af te leveren. Zoals bij elke container diensten service, is het verstandig om uw container zo ver mogelijk vooruit te plannen, zodat deze op tijd toegankelijk is wanneer u hem nodig heeft. Heeft u dezelfde dag nog een vuilcontainer nodig neemt u dan gerust contact met ons op, wij zullen alles proberen om zo snel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

https://reko-raalte.nl/