Advertorial publiceren
Image default
Sport

Ruitersportzaak

Ik zat een tijdje terug te kijken op de website van ‘De Paardengruiter’, een geweldige ruitersportzaak. Ik houd zelf al best een tijd van paarden en De Paardengruiter had precies wat ik zocht. Allerlei kleurrijke ruiterskledij met een zeer goede kwaliteit en bekende merken.

 

Waarom deze ruitersportzaak?

Waarom heb ik voor de paardengruiter gekozen? Puur omdat ik zoals eerder genoemd mooie kleding hebben met een goede kwaliteit. de paardengruiter is een bijzondere webwinkel wat eigenlijk qua prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed is. Ook hebben ze natuurlijk niet alleen kleding, maar ook verzorgingsproducten, bodyprotectors, hoofddeksels etc. Ik wist in principe al wat ik allemaal moest gaan bestellen maar het was erg leuk om te zien hoeveel diversiteit er in de producten van de webshop zit.

 

Bestelling

Natuurlijk was ik erg geïnteresseerd in de producten van de paardengruiter, dus ik had het een en ander besteld via de webshop. Nog fijner om te zien was dat ik meer dan €99,95 had besteld en daarom mijn bestelling gratis werd verzonden. Ik kreeg ook netjes een mail ter bevestiging waarin ook nog stond dat mijn bestelling binnen 24 uur verzonden zou worden en ik dus binnen 2 (werk)dagen mijn bestelling al zou ontvangen! Kort gezegd topservice en topproducten van de paardengruiter!

Jammer genoeg kwam ik er achter dat sommige producten mij niet paste omdat ze mij te groot of te klein waren. Maar gelukkig krijg je bij de paardengruiter maar liefst 14 dagen bedenktijd. Dus mocht je niet zeker zijn van je producten dan kan je het altijd nog binnen die 14 dagen terug sturen en je krijgt gewoon je geld terug! Ik kan deze ruitersportzaak de paardengruiter dus zeker aanbevelen als ruitersportzaak als je nog wat paardrijspullen nodig hebt. Het assortiment is groot en de prijzen zijn relatief laag ten opzichte van anderen.