Advertorial publiceren
Image default
Vakantie

Motor Noordkaap, echt rijden tot je niet verder meer kunt

Motor Noordkaap. Bloemist Ad van de Bos had met een hele grote zwarte stift het hele gebied in vier delen verdeeld. En wie welk gedeelte zou krijgen dat maakt eigenlijk helemaal niks uit. Waarom maakt dat helemaal niks uit? Omdat Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA en Jo op zijn Duitse BMW alle drie zijn geboren en getogen in Erp. En dat geldt ook zeker voor de vierde bezorger Bert. Alle vier kennen zij Erp zeer goed, voortreffelijk. Motor Noordkaap.

In Noorwegen hebben ze geen euro’s

Motor Noordkaap. Zoals gezegd kennen onze vier bezorgers Erp bijzonder goed. En dan niet alleen het mooie en gezellige centrum maar ook de ruime en uitgestrekte buitengebieden. Zij kennen iedere weg, iedere straat, iedere zandweg, iedere laan, iedere dreef. Zij kennen Erp op hun duimpje, en dat geldt ook voor het kerkdorp Keldonk. Trouwens in Keldonk staat een hele mooie, oude windmolen. Vele jaren stond deze molen er belabberd bij. Heel veel achterstallig onderhoud was nodig om deze molen op te knappen. Het was een zeer zware opgave, maar de aanhouder wint. Motor Noordkaap.

De Noordkaap is niet de Noordpool

Motor Noordkaap. Het resultaat van de renovatie van de molen mag zeer zeker gezien worden. De molen ziet er weer bijzonder mooi uit. In al zijn pracht en praal. Zoals gezegd heeft bloemist Ad van de Bos het hele gebied in vier delen verdeeld. Hij heeft ook alle vier delen een eigen kleur gegeven. Er is een wit gedeelte, er is een geel gedeelte, er is een oranje gedeelte en er is een groen gedeelte. In de winkel waren ook heel erg duidelijk vier gedeelten te herkennen. Alles was voorzien van een kaartje.