Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

In Spanje wonen? Dat kan!

Hoe denkt u erover? Een prachtig mooi huis ergens in het al zo heerlijke Spanje. Voor u om er heerlijk vakantie te houden na al dat werken en sjoelen. Een vakantie om nou toch echt goed bij te komen. Hoge temperaturen, maar toch een fris briesje van het strand. Voor de meeste klinkt dit als een droom, maar het kan werkelijkheid worden. Ook voor u!

Een vakantiehuis Spanje kopen, dat is zo moeilijk niet meer. Het enige wat u nodig heeft is uw wil. Wij zijn namelijk een onafhankelijke portal waarop makelaars en particulieren uit heel Spanje toegang hebben tot een zo groot mogelijk internationaal publiek, waarbij ze hun woningen kunnen adverteren. In Spanje officieel gevestigde makelaardijen, Spaanse als zowel niet-Spaanse hebben prachtige aanbiedingen die u niet wilt missen.  Voor de beste prijzen staat een huis te koop in Spanje.

De verschillende stappen in het aankoopproces zijn op hoofdlijnen hetzelfde als in menig ander Europees land. De eerste stap is een idee hebben over waar u zich wilt vestigen. En natuurlijk is het verstandig om uw financiën op een rij te zetten. In het geval dat u een hypotheek nodig heeft in Spanje komt u terecht bij één van de vele banken. Daarna is het de bedoeling dat u een makelaar regelt. Daar is voldoende aanbod voor in Spanje dus dat zou geen belemmeringen moeten veroorzaken. Denk ook in het geval dat u geen goed Spaans spreekt aan een tolk.

Wij zijn 100% zelfstandig en onafhankelijk van de makelaardij. Wij hebben er geen enkel belang bij welke makelaar u helpt bij het kopen van een woning. En dat houden wij graag zo.

U kunt zelf zoeken naar een manier die u prettig vindt. Via de kaart, via de lijst, op makelaarsnaam, op regio of op de taal die de makelaar spreekt. U bent in control en bepaalt zelf hoe u zoekt. En wij vinden dat het zo hoort. Zodat u op geheel eigen poten uw perfect woonhuis kunt vinden in Spanje!

https://www.checkpablo.com/