Advertorial publiceren
Image default
Woning en Tuin

Huizenaanbod Veenendaal gezocht!

Afgelopen week heb ik contact gehad met verschillende Huizenaanbod Veenendaal. Ik wil graag mijn huis in de verkoop doen en dit wil ik graag doen bij een grote makelaar die al jaren ervaring heeft. Ik ben hiernaar opzoek gegaan via het internet. Ik ben op dit moment woonachtig in Veenendaal, vlak bij het centrum. Ik woon nu nog samen met mijn vriend in een appartement. Maar omdat er een kindje opkomst is willen we graag gaan wonen in een rijtjeshuis in een kindvriendelijke wijk. Hierdoor kan mijn kindje als die iets groter is lekker spelen met andere kindjes. We moeten eerst wel af zien te komen van on appartement, maar met een goede, ervaren makelaar met goede huizenaanbod Veenendaal moet dit zeker goede komen. Lees in deze blog voor welke makelaar met huizenaanbod Veenendaal ik gekozen heb en waarom ik voor hen gekozen heb.

Huizenaanbod Veenendaal gevonden

Ik ben dus gaan zoeken naar een huizenaanbod Veenendaal door het te gaan Googelen. Ik ben verder gaan zoeken, want er zijn veel makelaars in Veenendaal en daardoor ook veel keus. Ik ben verschillende makelaars gaan bekijken en met elkaar gaan vergelijken op het gebied van tarief en op het gebied van service. Na wat vergelijken bleven er nog maar 2 over en uiteindelijk viel de keuze op Zonnenberg Makelaardij. Ik heb voor hen gekozen omdat het tarief erg goed is en ook omdat de service die ze bieden erg breed is. Ik heb hen benaderd en ook heb ik ervoor gekozen om daar mijn huis door in de verkoop te zetten. Na wat onderhandelen en gesprekken hebben ze mijn huis getaxeerd en hebben ze hem op de website geplaatst. Al snel werd die veel bekeken en er kwamen al snel bezichtigingen. Enkele weken later waren er al mensen zo enthousiast dat ze het wilde kopen. Dit liet ik geen twee keer zeggen en dus heeft Zonnenberg ervoor gezorgd dat de papieren in orde werden gemaakt en enkele dagen later werden alle handtekeningen gezet en kon ik opzoek gaan naar een huis met de hulp van Makelaar met goede huizenaanbod Veenendaal!