Advertorial publiceren
Image default
Tweewielers

Een fietsplan voor jouw werknemers heeft zijn voordelen

Een fietsplan voor jouw werknemers heeft zijn voordelen


Een fietsplan hebben voor jouw werknemers heeft talloze voordelen. Steeds meer bedrijven nemen deel aan het Nationale Fietsplan. Niet alleen is fietsen goed voor het milieu, ook is het goed voor de welzijn van jouw werknemers. Maar dat is nog niet alles. Er valt ontzettend veel te vertellen over het hebben van een fietsplan voor jouw werknemers. Lees verder voor betrouwbare informatie over het hebben van een fietsplan. Waarschijnlijk heeft ook jouw bedrijf namelijk baat bij een fietsplan.

 

Wat is een fietsplan?


Een fietsplan houdt in dat je als werkgever jouw werknemers een fiets aanbiedt met belastingvoordeel. Een fietsplan valt onder de secundaire arbeidsvoorwaarden. Werknemers waarderen een fietsplan enorm. Veel mensen vinden het ontzettend prettig om met de fiets naar hun werk te gaan in plaats van met de auto. Het is niet alleen beter voor de gezondheid van werknemers, maar ook voor hun gemoedsrust. Er zijn dan ook veel voordelen verbonden aan het hebben van een fietsplan voor jouw werknemers. Lees verder om erachter te komen wat de voordelen zijn.

 

De voordelen van een fietsplan


Fietsen is goed voor de gezondheid. Onderzoek heeft aangetoond dat de productiviteit van werknemers toeneemt als ze op de fiets naar hun werk gaan. Ook zijn werknemers dan minder vaak ziek. Ze kunnen zich beter concentreren. Is al genoemd dat fietsen goed voor het milieu is? Bovendien draag je door te fietsen niet bij aan ongewenste filevorming in de spitsuren. Heb je altijd te weinig parkeerruimte? Een fiets parkeren is een kleine moeite vergeleken met het parkeren van een auto. Ook dit probleem is dus opgelost met een fietsplan. Een fietsplan heeft dus een tal van voordelen.

 

Aarzel niet langer


Steeds meer werkgevers kiezen voor een fietsplan. Jij toch ook? Een fietsplan is een uitstekende mogelijkheid om jouw werknemers gezond en fit te houden. Hun productiviteit zal toenemen als je een fietsplan hebt. Steeds meer mensen werken thuis. Zodoende is te weinig bewegen een groot probleem in Nederland. Er zijn ontzettend veel problemen die je kunt oplossen met een fietsplan. Het fileprobleem is slechts een voorbeeld. Maak jij straks ook dankbaar gebruik van een fietsplan? Gun je jouw werknemers een fietsplan? Jouw werknemers zullen het ongetwijfeld kunnen waarderen als jouw bedrijf een fietsplan heeft.