Advertorial publiceren
Image default
Winkelen

Een coole zomeroutfit met slippers

Slippers voor dames en heren bij Nijhof

Vraag het iedereen en je hoort hetzelfde. De ultieme favoriet tijdens warme zomerdagen is natuurlijk de slipper! Heb je een paar badslippers nodig voor de sauna of het strand? Of wil je juist met een paar stijlvolle slippers opvallen tijdens het shoppen of het wandelen op de boulevard tijdens een zwoele zomeravond? Dan ontkom je er niet aan stijlvolle (teen)slippers in je kast te hebben. De slippers voor dames en heren zijn er in alle soorten kleuren en maten en geven je zomerse outfit een ontspannende uitstraling.

De leukste collectie (teen)slippers voor de zomer

Zodra de warme dagen er weer aankomen, pakken we onze slippers uit de kast. Maar ook als we op vakantie of naar een sauna gaan, kiezen we voor slippers. Voor iedere gelegenheid is een bijpassend paar slippers. Natuurlijk hebben we bekende slippers met kurkzool van Birckenstock of de kleurvolle slippers van Marila. En vergeet de populaire Reef teenslippers niet! Maar voor wie meer fashionable uit de hoek wil komen biedt Nijhof Schoenen een bijzondere collectie. Snuffel eens rond op onze webshop voor meer inspiratie.

Teenslippers, sandalen of badslippers?

Een dagje strand, zwembad of sauna zijn zomaar een paar voorbeelden waarbij het handig is om rubberen teen- of badslippers te dragen. Tijdens dit soort dagen wil je fijne schoenmodellen dragen die je eenvoudig aan en uit kunt trekken. Maar ook een paar dat nat mag worden. Een slipper van rubber is hiervoor de beste uitkomst. Rohde dames slippers hebben een neutraal ontwerp en zijn uitstekend fashion item voor de oudere doelgroep. Je herkent ze direct het gebruik van hoogwaardig nappa leer en tijdloos ontwerp.

Andere hippe trends voor slippers

Kijken we naar de mode van nu, dan zien we andere hippe trends opkomen in de mode scene. Zo zijn er de populaire dierenprint slippers met een opvallende luipaardprint op de band die over je wreef loopt. Als u je kijkt, lijkt het haast alsof de slippers aaibaar zijn. Metallic is eveneens hot! Stiekem houden we allemaal van de schittering die dit materiaal aan onze schoenen geeft. Of het nu roze, goud of zilver is maakt eigenlijk niet eens uit. Tot slot zijn er de Fake Fur slippers. Stof hoort wat ons betreft niet echt thuis bij hippe comfortabele damesslippers. Zachte stoffen zoals bont echter wel. De badslippers krijgen hierdoor niet alleen een bijzonder uiterlijk, maar ze zijn ook extra zacht, waardoor ze nóg comfortabeler worden.

Geef je ogen de kost en bekijk op onze webshop naar de leukste dames- en herenslippers voor op strand, een dagje uit og gewoon voor thuis. Bestel t.w.v. €99,95,- en profiteer van gratis verzending in Nederland.

https://www.nijhofschoenen.nl