Advertorial publiceren
Image default
Aanbiedingen

Drie handige tips voor het kiezen van een nieuwe vloer

Ben je van plan om te gaan verhuizen, maar moet er nog van alles verbouwd worden? Of: Is jouw huidige vloer aan vervanging toe? Dan wordt het tijd om een nieuwe vloer uit te gaan zoeken. Bij Regge Tegels en vloeren is er een enorm aanbod wat betreft verschillende tegels en vloeren. Daarom is het erg belangrijk om voor jezelf een aantal punten op te schrijven waar een vloer voor jou aan moet voldoen. In deze blogs geven wij jou drie handige tips voor het kiezen van een nieuwe vloer.

 

Tip 1: De ruimte van de woning

 

De keuze voor het materiaal van de vloer is erg afhankelijk van de ruimte waarin de vloer komt te liggen. Is het voor de woonkamer, de slaapkamer of de badkamer? Voor de badkamer moet je bijvoorbeeld goed opletten dat de vloer goed tegen vocht kan. Hier kun je bijvoorbeeld voor vloertegels kiezen. Bij de slaapkamer kun je ook kiezen voor een leuk tapijt, wat natuurlijk lekker warm is. Maar voor de woonkamer kun je ook gaan voor een houtenvloer. Zo zie je maar dat je voor drie verschillende kamers, ook drie verschillende type vloeren kunt kiezen.

 

Tip 2: Waarvoor ga jij de vloer gebruiken?

 

Bij deze vraag is het belangrijk om er goed over na te denken waarvoor de vloer allemaal gebruikt wordt. Heb jij namelijk een groot gezin met kinderen en misschien zelfs huisdieren? Dan maak je misschien een andere keuze dan wanneer je alleen woont. Lees daarom eerst goed de specificaties door voordat je een keuze maakt.

 

Tip 3: Houd rekening met de ondergrond

 

Niet ieder huis heeft dezelfde ondergrond liggen. De juiste ondergrond is erg belangrijk voor het leggen van een vloer, maar ook voor de levensduur. Je wilt er natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten. Sommige huizen hebben namelijk vloerverwarming. Hier moet je dan ook zeker rekening mee houden! In dat geval moet je een vloer kiezen die geschikt is voor de warmte. 

https://www.regge-tegels.nl/