Advertorial publiceren
Image default
Bedrijven

Bescherm uw hout!

Stel, u heeft net een nieuwe houten stuk meubilair gekocht, het staat nog geen dag binnen en er wordt een enorme lading water over geknoeid. Zonde natuurlijk! U probeert het nog op te vegen met een doekje maar tevergeefs. Nu kunt u het stuk net zo goed weggooien. Dat er water over heen was geknoeid dat kan gebeuren, maar het feit dat het dan direct weg gegooid kan worden omdat het water het hout beschadigd heeft had voorkomen kunnen worden. Simpelweg een laagje houtbeits had een wereld van verschil kunnen maken! Maar waar gaat u die beits vandaan halen? Wat dacht u van de meest professionele beitsverkopers van Nederland? Misschien weet u niet wie dat zijn, maar daar kan ik u bij helpen. Het enige wat u even hoeft te doen is naar Moosefarg.nl gaan!

Moosefarg verkoopt beits en verschillende soorten verf die gebaseerd zijn op oude tradities die afstammen uit Zweden. Daar waren ze al eeuwen geleden begonnen met het verven en bewerken van hout. Dit begon ooit met rogge en tarwemeel. Maar, dat recept is tegenwoordig vervangen door een modern state-of-the-art recept waardoor het resultaat indrukwekkend is!

En speciaal voor de tuiniers onder ons kunt u ook tuinbeits kopen! Dit is een prima product om uw hout in de tuin een stuk fraaier te maken! U kunt bij onze tuinbeits, en iedere beits trouwens, kopen in volledig gekleurde en transparante beits. Bij transparante beits blijft u de originele kleur van het hout zien terwijl het hout wel goed beschermd is tegen het koude weer dat Nederland soms heeft!

Als u geïnteresseerd bent geraakt en wilt u het graag zelf allemaal aandachtig bekijken? Bezoek dan snel onze website! U kunt bij ons ook een kleurenkaart aanvragen zodat de keuze voor u een stuk makkelijker wordt. En mocht het niet helemaal duidelijk zijn hoe of wat u moet doen om iets een mooie kleur te geven kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze professionals zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden.

https://www.moosefarg.nl/