Advertorial publiceren
Image default
Zakelijk

Waarom een training ondernemingsraad volgen?

 

De vraag die centraal staat in deze tekst is waarom het nodig kan zijn een training ondernemingsraad te volgen. Sommige mensen zitten in zo’n OR. Zij willen er het beste uit halen. Door bijvoorbeeld heldere afspraken te maken en efficiënt te vergaderen, kan veel spanning bij de betrokken partijen weg worden genomen. Een training ondernemingsraad helpt de leden daarbij. Opteert u bijvoorbeeld voor een training op maat, dan kunt u zelf aangeven op welke gebieden u nog wat meer scholing en informatie nodig heeft. Bent u net nieuw in het wereldje, dan volstaat vaak een algemene training voor nieuwe leden.

Waar een training ondernemingsraad volgen?

De training ondernemingsraad is tegenwoordig (gelukkig maar) wijdverspreid door heel Nederland te volgen. Cursuslocaties aan de andere kant van het land zijn verleden tijd. Zeker bij de betere en grotere aanbieders heeft u grote kans dat u de training ondernemingsraad gewoon in uw woonplaats of de plek waar u werkt kunt volgen. Indien u dat wenst, kunt u bijvoorbeeld met het gehele team zich opgeven voor een bepaald lesprogramma. Men spreekt in dat verband ook wel van een in-company training. Deze vindt plaats bij u op kantoor, zodat u er geen reistijd voor heeft.

Leer plannen

Naast een training ondernemingsraad bieden veel bedrijven nog meer cursussen aan in hun omvangrijke pakketten. Zo zijn er lessen met ICT in het algemeen of Office in het bijzonder denkbaar. Denkt u er eens over na dit te combineren, en wie weet bent u dan de eerste binnen uw organisatie. Misschien ligt er ook nog een mooie prijs in het verschiet als u meerdere trainingen bij één bedrijf afneemt. Dat kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • training ondernemingsraad;
  • ICT trainingen;
  • communicatie;
  • leiderschap.

De lijst gaat verder door, maar daarvoor is het het beste als u zelf eens op internet zoekt.

https://www.academy4-or.nl/or-trainingen/