Advertorial publiceren
Image default
Winkelen

Waarom een traagschuim kussen de beste investering is voor een goede nachtrust

We besteden meestal maar weinig aandacht aan het kussen dat wij gebruiken. Toch is dit een belangrijk onderdeel van onze slaapomgeving. Veel mensen denken dat een kussen alleen bedoeld is om je hoofd en nek te ondersteunen, maar een kwaliteitskussen biedt veel meer. Traagschuim kussens beschikken bijvoorbeeld over verschillende opties qua hardheid en deze sluiten perfect aan bij je persoonlijke slaapstijl.

Kussens van traagschuim bieden veel meer dan alleen comfort. In dit artikel behandelen we 5 redenen waarom traagschuim kussens de beste manier zijn om te investeren in een goede nachtrust.

1. Pijnverlichting

Veel mensen ervaren lichamelijke pijn zoals hoofdpijn of nek- en schouderpijn. Traagschuim kussens bieden meer steun en comfort aan deze gebieden van het lichaam waardoor er meer lucht door de nek kan stromen en druk word op de nek- en schoudergebieden kan worden verminderd. In de meeste gevallen vermindert het gebruik van traagschuim kussens de intensiteit van deze pijnklachten.

2. Allergie-vrij

Traagschuim is allergie-vriendelijk en daarom de perfecte keuze als je last hebt van allergieën. Traagschuim heeft geen oppervlakken waar stof of bacteriën zich kunnen verzamelen en is daarom veilig voor gebruik door mensen met allergieën. Het is ook antistatisch en door het lage vochtgehalte worden bacteriën en schimmel geen kans gegeven om zich te vermeerderen in het kussen.

3. Temperatuurregulatie

Veel mensen hebben het ’s nachts warm. Traagschuim kussens zijn goed in staat om de warmte die wordt afgegeven door het hoofd te reguleren. Omdat traagschuim puur veerkrachtig materiaal is, absorbeert het meer warmte door het contact met het hoofd en verdwijnt het daarna weer uit het kussen, waardoor de temperatuur aangenaam blijft.

4. Beter voor je nek en schouders

Een goed kussen is onmisbaar als het gaat om een correcte houding van het lichaam. Traagschuim kussens passen zich naar je lichaam aan en biedt ondersteuning aan je nek en schouders terwijl je slaapt. Als je nek of schouders gaan verkrampen of knijpen tijdens het slapen, kan dat leiden tot onaangename pijnklachten. Door een traagschuim kussen dat het hoofd ondersteunt, heb je meer kans om je nek en schouders in een comfortabele en ontspannen positie te houden.

5. Comfort

Het allerbelangrijkste is uiteraard het comfort. Traagschuim kussens zijn een van de beste keuzes als het gaat om comfort. Door intrekken, ondersteunen, voorkomen en reguleren kan traagschuim het comfort enorm verhogen. Ook kussens die gemaakt zijn van traagschuim blijven hun vorm behouden en hebben een hoger steunniveau en een lagere drukverdeling dan andere kussengevulde materialen. Hierdoor blijven je nek en schouders meer ontspannen tijdens de slaap.

Als je dus op zoek bent naar een kwaliteitskussen waar je jarenlang plezier van hebt, is een traagschuim kussen het beste alternatief. Door te investeren in een kussen van traagschuim zul je veel minder last hebben van pijnklachten, de allergieklachten zullen afnemen, je zult minder last hebben van warmte en je zult je nek en schouders ontspannen voelen. Kortom, een traagschuim kussen is de beste manier om te investeren in een goede nachtrust.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief traagschuim kussen voor een goede nachtrust, kun je de beste traagschuim kussen kopen bij Slaap als een Aap.

Conclusie

Traagschuim kussens bieden een optimaal comfort voor je nek, schouders en hoofd en verlagen op deze manier de pijnklachten. Daarnaast reguleren ze de temeratuur en zijn ze allergie-vriendelijk. Door een traagschuim kussen in te schaffen investeer je in een goede nachtrust. Als je op zoek bent naar zo’n kwalitatief goed kussen, kun je bij Slaap als een Aap de beste traagschuim kussen kopen.

.